Мачът срещу Австралия се оказа последен за Георги Братоев в

...
Мачът срещу Австралия се оказа последен за Георги Братоев в
Коментари Харесай

Георги Братоев аут до края на Лигата на нациите, австралиец дори не му се извинил

Мачът против Австралия се оказа финален за Георги Братоев в първото издание от Волейболната лига на нациите. Разпределителят изкълчи доста тежко десния си гален и напусна залата на носилка и със сълзи в очите. Прегледът сподели, че няма строшаване и първичната прогноза е възобновяване да отнеме към месец и половина. Това значи, че капитанът на " Нефтохимик " може да е на линия едвам, когато стартира подготовката за международното състезание.

Неговото място ще заеме Добромир Димитров, който ще пътува с групата за Япония. Отборът потегля за Осака доста рано сутринта в понеделник, а идващите мачове са още веднъж в петък, събота и неделя.

Братоев стъпи на крайници на Пол Сандерсън след приземяване при опита си да блокира негова офанзива. По време на втория гейм двамата се сдърпаха през мрежата, като австралиецът напсува нашия играч и провокира яростта му. При случая с травмата Сандерсън опита да пусне неуместна топка и явно стъпи в нашето поле, които докара до изкълчването на глезена. Той даже не се поинтересува по какъв начин е българина, да не приказваме за някакво опрощение.

Извинение обаче нямат и нашите волейболисти, които записаха историческа загуба от Австралия и то с 0:3. Днес е последният мач от шампионата в София против огромния любимец Русия. /24chasa.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР