Мачът-реванш за световните титли по бокс в тежка категория между

...
Мачът-реванш за световните титли по бокс в тежка категория между
Коментари Харесай

Само 75% от билетите за мача между Руис и Джошуа са продадени

Мачът-реванш за международните трофеи по бокс в тежка категория сред Анди Руис и Антъни Джошуа беше разказан като дуела на годината от известния промотър Еди Хърн, само че все пак билетите за него не са разпродадени. Британският управител изясни, че идният конфликт в събота може да бъде сравнят с именитите мачове сред Мохамед Али и Джо Луис " Трилърът в Манила " и " Грохот в джунглата " сред Али и Джордж Форман. Само три дни преди дуела обаче са продадени 11 хиляди билета.

Вторият мач сред двамата боксьори ще бъде на 15-хилядното оборудване " Дирия сцена ", което беше издигнато за дуела. Според пратениците на британските медии за дуела едвам 75 % от билетите са продадени.

Очаква се на мача да има малко над 11 хиляди фенове, като от тях към четири хиляди ще бъдат британци, а останалите богати поданици на Дубай и Абу Даби. Първият мач сред двамата беше в именитата американска зала " Медисън скуер гардъб ", където участваха над 20 хиляди души. През 2017 година Джошуа се би с Владимир Кличко пред 90 хиляди фенове на стадион " Уембли ".

" Мисля, че Саудитска Арабия дава най-хубавите условия за толкоз огромен мач. Ако Ей Джей (Джошуа) завоюва той може да се бие тук, както с Дионтей Уайлдър, по този начин и с Тайсън Фюри. Кралстовото желае да стане дом на бокса ", сподели Хърн.

Джошуа желае победа и последваща цел

" Ще бъде ли специфичен миг за мен да си върна поясите? Не. Аз числя се на елита на бокса и когато си върна купите няма да чествам, ще остана спокоен и фокусиран върху последваща цел. За мен Анди Руис е просто следващата цел ", сподели Джошуа.

Шест месеца, откакто беше нокаутиран от американеца в " Медисън скуер гардън " и загуби поясите на Световната боксова асоциация (WBA), Международната боксова федерация (IBF) и Световната боксова организация (WBO), Джошуа е подготвен да отговори с победа след единствената си загуба на професионалния кръг.

" Не съм изгубил силата си, не съм изгубил вярата и огромното си сърце. След мача в Ню Йорк се прибрах у дома и започнах да упражнявам, с цел да съм подготвен за реванша ".

Шампионът Руис за следващ път даде обещание да потвърди, че успеха му през юни не е случайност. Американецът от мексикански генезис разгласи, че е подготвен за новия метод на Джошуа и измененията, които британецът ще предприеме.

" Боксирам се от шестгодишен и най-сетне всичко стартира да ми се отплаща. Мечтата ми се сбъдна, тъй че няма късмет да оставя всичко това да ми се изплъзне. Джошуа ще се опита да ме надиграе, само че аз нямам никакво предпочитание да му върна назад тези красиви пояси ", сподели първенецът.

Срещата сред двамата, която получи името " Сблъсъкът измежду дюните " е в събота.

Фотогалерия: Анди Руис и Джошуа в деяние преди мача на годината >
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР