Мачът реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига между Манчестър Сити

...
Мачът реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига между Манчестър Сити
Коментари Харесай

Рекорд след рекорд: Какво направиха "Тотнъм" и "Сити"?

Мачът реванш от четвъртфиналите на Шампионската лига сред " Манчестър Сити " и " Тотнъм " може в цялостното си право да се назова " футболно представление "!
" Тотнъм " е на полуфинал след вманиачен мач със 7 гола, VAR имаше последната дума (ВИДЕО) Голът, класирал "шпорите " напред, ще се дискутира дълго...
7 гола, интервенция на системата VAR и купища счупени върхове! В последна сметка след тази какафония на терена печелившият отбор се оказа този на " шпорите ", които за повторно в своята история ще играят на полуфинал в най-силния европейски клубен шампионат. Преди 57 години (най-дългият интервал на неявяване от полуфиналите на един отбор), " Тотнъм " се изправи против бъдещия първенец " Бенфика " на крачка от финала и отпадна след общ резултат от двете срещи 3:4.

Но да се върнем към мача, който ще вълнува футболните почитатели още дълги години!

В 21-ата минута на срещата резултатът беше 3:2 в интерес на домакините от Манчестър. Това са най-бързо маркираните 5 гола от началото на мач в историята на Шампионската лига! Футболистите на терена на " Етихад " изпревариха по този критерии оня голов маратон сред " Борусия " Дортмунд и " Легия " Варшава от груповата фаза на конкуренцията през сезон 2016/2017. Тогава мачът приключи 8:4, а петият гол падна в 24-ата минута.

Снимка: Reuters

Головете за " Тотнъм " означиха Хюн-Мин Сон (7, 10 минута) и Фернандо Йоренте (73 минути), до момента в който за " Сити " се разписаха Стърлинг (4, 21 минута), Бернардо Силва (11 минута) и Агуеро (59 минута).

Мачът е първият от елиминациите в Шампионската лига, в който двама футболисти вкарват по два гола до 21-ата минута. Заслугата е на Сон и Стърлинг!

Снимка: Reuters

Всъщност това е първата среща в Шампионската лига, в която бяха вкарани 4 гола в първите 11 минути!

Можем единствено да се радваме, че сме съвременници на сходно представление и да си пожелаем сходни върхове да бъдат усъвършенствани и на полуфиналите в шампионата!
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР