Мачът от елитната дивизия на Бразилия между Понте Прета и

...
Мачът от елитната дивизия на Бразилия между Понте Прета и
Коментари Харесай

Съдия прекрати елитен мач в Бразилия заради нахлуване на фенове

Мачът от елитната дивизия на Бразилия сред Понте Прета и гостите от Витория беше преустановен осем минути преди приключване на постоянното време, откакто почитатели на домакините нахлуха на терена при гол за 3:2 в интерес на гостите от Баия. С този резултат Понте Прета изпадна във второто равнище на бразилския футболен шампионат.

Стадионът беше разпродаден и на него участваха близо 13 хиляди души, а най-крайните хулигани разрушиха огражденията на долните редове и нахлуха на терена, с цел да потърсят сметка от футболистите и най-много от вратаря Араня. Повечето от неговите съотборници съумяха да се спасят, а след близо час изчакване мачът беше преустановен поради неналичието на гаранции за сигурността на играчите. Полицията се намеси след случая и разпръсна последователите.

" Искам да благодаря на същинските почитатели на Понте Прета, които пристигнаха на мача, приветстваха футболистите и ги подкрепяха. Не одобрявам нахлуването на терена. Разбирам, че всички бяха на ръба и никой не обича отпаданията, само че за вандализма оправдания няма ", съобщи след прекратения мач президентът на домакините Вандерлей Перейра.

Понте, който играе в града с близо милион поданици Кампиняс, покрай Сао Пауло, вкара два гола в началните 15 минути, само че в средата на първото полувреме остана с човек по-малко поради червен картон на Родриго. Андре Лима понижи в 57-та минута, а два гола на Трелес обърнаха напълно резултата в интерес на Витория.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР