Мачът няма да се отлага, а Неделев ще остане в

...
Мачът няма да се отлага, а Неделев ще остане в
Коментари Харесай

Въпреки произшествието с националите, България ще играе мача срещу Грузия

Мачът няма да се отсрочва, а Неделев ще остане в Тбилиси сред 7 и 10 дни

Българските футболни национали ще играят с Грузия на следващия ден вечер, тъкмо както бе планувано и преди автобусната злополука, претърпяна от нашите нощес, осведоми

При произшествието Тодор Неделев получи черепна контузия, поради която претърпя интервенция, само че за благополучие към този момент е контактен и в положително изцяло положение.

Така без Неделев, който остава в болница в грузинската столица Тбилиси, където ще прекара още минимум седмица, а може би даже и 10 дни, нашите не престават по стратегия. Осмицата на Ботев (Пловдив) ще премине спомагателни проучвания в идващите няколко дни.

В медийното пространство се прокрадваха мнения, че има някакъв късмет срещата да бъде отсрочена, само че това няма да стане.

Напълно разумно от българския лагер са били подготвени на вид "отлагане ". Все отново приказваме за извънреден стрес от претърпяното.

Но пък препоръчаният от УЕФА вид не е удоволетворявал нито една от двете страни. От европейската футболна централа са декларирали, че най-хубавото, което могат да създадат, е пренасяне на срещата от неделя за понеделник.

Така от 19:00 часа в неделя краткотрайният селекцонер Георги Иванов ще изведе нашите на стадион “Борис Пайчадзе Динамо Арена” в грузинската столица. Българите би трябвало да търсят реванш за кошмарното 2:5 в Разград против този противник, само че едва ли в съответната обстановка отмъщението е първото нещо, което идва в мозъка на футболистите ни.

А по трибуните ще ври и кипи. Не би трябвало да е изненада, изключително поради летящия старт на грузинската селекция в Лигата на нациите. Тимът на Вили Саньол записа три победи в три мача до момента с голова разлика 12:2.

Всички билети за неделния дуел на 54-хилядното оборудване в Тбилиси са разпродадени
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР