Мачът на Мидълзбро в Чемпиъншип срещу Бирмингам Сити беше прекъснат

...
Мачът на Мидълзбро в Чемпиъншип срещу Бирмингам Сити беше прекъснат
Коментари Харесай

Реферът и четвъртият съдия си размениха местата по средата на сблъсъка в Чемпиъншип след дълго забавяне

Мачът на Мидълзбро в Чемпиъншип против Бирмингам Сити беше пресечен за пет минути, преди реферът и четвъртият арбитър да си разменят местата.

Анди Дейвис стартира игра като индивидът в средата, само че съгласно известията е получил травма през второто полувреме. Той към момента съумя да поеме четвърти формален ангажимент, съгласно Sky Sports, с Джеръми Симпсън - който стартира играта в тази роля - поемайки ролята на рефер.

Боро водеше мача с 1-0 по това време на спирането. Домакините от Бирмингам влязоха в мача единствено на точка над зоната на пропуща и обезверено се нуждаеха от точки, с цел да се измъкнат от заплахата.

Райли Макгрий вкара гола на Боро през първото полувреме. Отборът на Майкъл Карик търсеше победа, която да ги приближи до местата в плейофите, макар че към момента има какво да наваксват.

„ Вярвате или не, реферите също имат подколенни сухожилия! “ някогашният нападател на EFL Калвин Андрю сподели в предаването Squad Goals на BBC. Според предаването онлайн на телевизионния...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР