Мачът на Григор Димитров с Феликс Оже-Алиасим на турнира в

...
Мачът на Григор Димитров с Феликс Оже-Алиасим на турнира в
Коментари Харесай

Преместиха мача на Гришо в Куинс за сряда

Мачът на Григор Димитров с Феликс Оже-Алиасим на шампионата в Куинс от сериите АТР 500 бе публично изместен за сряда. Причината е нескончаем дъжд над Лондон, който досега прави невероятно провеждането на срещите от програмата за деня, написа Блиц.

Срещата на най-хубавия български тенисист против канадеца бе планувана за четвърта в програмата на Централния корт, където мачовете трябваше да стартират в 14:00 часа българско време. Първоначално програмата бе съкратена на три мача, а по-късно и дуелът на Гришо бе оставен за сряда.

Преди конфликта сред българина и канадеца би трябвало да се състоят срещите Стан Вавринка - Дан Еванс, Хуан Мартин дел Потро - Денис Шаповалов и Стефанос Циципас и Кайл Едмънд. Очаква се на всеки от четирите корта ще се проведат по два мача през днешния ден, само че и това е под въпрос все още.

Гришо и Феликс Оже-Алиасим не са играли до момента, само че канадецът показва страхотна форма, откакто стигна до край на шампионата в Щутгарт и загуби от италианеца Метео Беретини.

Ако Григор преодолее този противник, го чака борба на 1/8-финалите с някой всред Адриан Манарино и Ник Кирьорс. Евентуален противник на 1/4-финалите би бил Стефанос Циципас.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР