Мачът на България със Словения снощи предизвика сериозен мениджърски интерес.

...
Мачът на България със Словения снощи предизвика сериозен мениджърски интерес.
Коментари Харесай

Андерлехт и Галатасарай дойдоха за националите

Мачът на България със Словения нощес провокира сериозен мениджърски интерес. В ложите на " Васил Левски " свои представители имаха белгийският гранд Андерлехт и турският Галатасарай. Те са влезнали в контакт с БФС, с цел да получат пропуски за срещата. Комшиите бяха представлявани от двама души. Датчанинът Хенрик Андерсен пък бе индивидът на Андерлехт. Той е част от скаутското звено на клуба от Брюксел. Андерсен има цели 8 сезона с екипа на белгийския отбор в интервала 1982/1990, а след това минава в Кьолн. В момента е на работа в клуба.

И двата тима са останали разочаровани от обстоятелството, че двама от най-конвертируемите футболисти на България - Кирил Десподов и Тодор Неделев, не играха в мача заради наказване и травма. Десподов трябваше да бъде гледан в Кипър и от скаут на ПСВ Айндховен.

През лятото пък изтича договорът на капитана на националния ни тим Ивелин Попов със Спартак (Москва). Той надали ще бъде продължен и името му също попада в полезрението на на няколко задгранични клуба. Наскоро се заприказва за негово връщане в Рубин (Казан). Попето изкара 2 години в Турция с екипа на Газиантепспор, тъй че е познато име за локалните почитатели.

" Тема Спорт "
Лига на нациите 6 кръг, понеделник 19 ноември  България 1:1краен резулат  Словения
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР