Мачът на Арсенал срещу Брайтън в събота се очаква да

...
Мачът на Арсенал срещу Брайтън в събота се очаква да
Коментари Харесай

Следващият мач на Арсенал се очаква да се играе

Мачът на Арсенал против Брайтън в събота се чака да се играе по стратегия, макар че част от тима на лондончани и в самоизолация Срещата на " артилеристите " против Манчестър Сити, която трябваше да се състои през днешния ден, бе отсрочена, защото няколко играчи на Арсенал са имали контакт със притежателя на Олимпиакос Евангелос Маринакис,, който беше диагностициран с COVID-19. От клуба оповестиха, че интервалът на самоизолация изтича и в петък те могат да възобновят тренировки.

От Висшата лига оповестиха, че нямат проекти да отсрочват други мачове. На този стадий разрастващата се зараза по света не се е отразила съществено на футбола в Англия. В Италия шампионата бе спряно, до момента в който в Испания и Франция срещите се играят без аудитория. Двубоите на британските тимове в евротурнирите тази седмица ще се играят при закрити врата.

Evangelos Marinakis, who also owns Nottingham Forest, met some of the Arsenal players after their Europa League round-of-32 meeting in London on February 27.
— Sky Sports News (@SkySportsNews) March 11, 2020 Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР