Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световните титли

...
Мачът между Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за световните титли
Коментари Харесай

Мачът Пулев - Джошуа е отложен заради пандемията

Мачът сред Кубрат Пулев и Антъни Джошуа за международните трофеи по бокс в тежка категория бе отсрочен с малко повече от месец поради пандемията от ковид. Двубоят трябваше да се организира на 20 юни на стадиона на " Тотнъм " в Лондон, само че новата дата е 25 юли. Пулев разгласява постер с новата дата в страницата си във " Facebook ".

Промоутърът на Джошуа - Еди Хърн, към момента не е удостоверил публично отлагането на мача, само че няколко пъти загатна, че срещата ще бъде преместена за 25 юли. Това би трябвало да се съгласува и с " Тотнъм ", защото към момента не е ясно по кое време клубът ще употребява стадиона си за мачове от Висшата лига, която също е спряна поради пандемията. Спрени най-малко до края на май след решение на английския боксов ръб са всички боксови събития във Англия.

" Надявам се, че ще можем да забележим бокс през юни и съм сигурен, че ще го забележим през юли. Говорихме с английския боксов ръб и няма да забележим никакъв бокс през май. Трябва да намерим нови дати за всичките си събития, чакаме нова дата за мача сред Александър Усик и Дерек Чисора. Ще бъде забавно какво ще се случи с датите. Има хора, които приказват за мачове пред празни трибуни, гледаме и този вид. Имаме две дати за юни - едната от тях е 20 юни, когато е мачът на Антъни Джошуа с Кубрат Пулев, само че още не сме пуснали билетите в продажба. Този мач евентуално ще бъде изместен в края на юли ", сподели Хърн пред iFL TV.

Английските вестници " Дейли Мейл " и " Сън " също оповестяват, че новата дата за мача е 25 юли. Преди няколко дни Пулев съобщи, че срещата сигурно няма да е на 20 юни, като предвижда, че ще бъде отсрочена с няколко месеца.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР