Мачът между България и Утгария ще се играе в Пловдив,

...
Мачът между България и Утгария ще се играе в Пловдив,
Коментари Харесай

Окончателно: Мачът между България и Утгария ще се играе в Пловдив

Мачът сред България и Утгария ще се играе в Пловдив, обяви кметът на града Костадин Димитров, откакто през днешния ден общинската администрация се е срещнала с новото мнение на Илиян Филипов, което през вчерашния ден е било изпратено до Българския футболен съюз.

" На базата на това писмо още в първия работен ден на новата седмица - понеделник, 13 ноември, ще издадем предписание дуелът да се изиграе на стадион " Христо Ботев ", съобщи Костадин Димитров.

По-рано експертът по спортно право Георги Градев написа в обществените мрежи, че срещата няма да се играе на стадион " Христо Ботев ". Преди няколко дни Градев подаде тъжба до Спортния трибунал (КАС) в Лозана против решението на УЕФА дуелът да бъде изместен от София в Пловдив.

Градев разкрива, че от УЕФА са отказали жалбата да бъде гледана по бързата процедура, заради което Градев е изискал от КАС преместването на мача да бъде анулирано до разглеждане на делото в съда.

Към момента дуелът България - Унгария е плануван за 16 ноември от 19:00 часа на стадион " Христо Ботев " в Пловдив, съобщи през днешния ден.бг.

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР