Мачът днес между Пирин (Благоевград) и Спартак (Варна) е изключително

...
Мачът днес между Пирин (Благоевград) и Спартак (Варна) е изключително
Коментари Харесай

Пирин покани децата от всички школи в Благоевград на мача със Спартак

Мачът през днешния ден сред Пирин (Благоевград) и Спартак (Варна) е извънредно значим за " орлетата ". Те се нуждаят от най-малко точка, с цел да си подсигурят оставане в efbet Лига. За това и управлението на тима още преди седмица разгласи свободен вход за този мач, а в този момент и предложения децата от всички детски футболни школи на решителния мач през днешния ден. 

" Отборът ни се нуждае от поддръжка, а една от най-ценните е тази от децата, които са бъдещето на клуба. Заради това, управлението на Пирин реши да бъде самостоятелен обособен бранш за деца от школите на Пирин, Хлапетата, Орлетата и Малките звезди, както и Спортист 1959, Падеш, Спортика и Пирин лейдис. Тяхната поддръжка и тази на всички със зелени сърца е извънредно значима за Пирин. Нека всички дружно подкрепим тима! ", написаха в формалната страница на тима.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР