M3 Communications Group, Inc. спечели престижно отличие в 15-ото издание

...
M3 Communications Group, Inc. спечели престижно отличие в 15-ото издание
Коментари Харесай

M3 Communications Group, Inc – бронзова „Агенция на годината“ в Европа, а Максим Бехар с награда „CEO на годината“ за 2018 г.

M3 Communications Group, Inc. завоюва влиятелно отличие в 15-ото издание на международния конкурс Stevie® Awards 2018. Компанията е на трето място в категорията „ PR организация на годината в Европа “. Така M3 Communications Group, Inc. се трансформира в третата най-хубава организация в Европа за 2018 година и първа в България, откакто по-рано тази година бе отличена като „ Агенция на годината “ в годишния конкурс BAPRA Bright Awards 2018.

В същата ранглиста основният изпълнителен шеф на компанията Максим Бехар завоюва бронзова статуетка Stevie® Awards 2018 в категорията „ CEO на годината “ в секторa „ Реклама, маркетинг и PR “. В края на 2017 година името на Бехар бе вписано в Световната PR зала на славата, след сполучливите му две години като президент на Световната PR организация (ICCO).

Това не е първият път, в който M3 Communications Group, Inc. бива награждавана в категорията „ PR организация на годината в Европа “ на Stevie® Awards – компанията печели оценки и през 2010, 2011 и 2015 година Също по този начин през 2015 година Максим Бехар получи наградата за „ CEO на годината “, в конкуренция с повече от 250 души от комуникациония бизнес от 47 страни.

„ Тези оценки още веднъж демонстрират, че работим добре за положителни клиенти и имаме прелестни новаторски хрумвания “ – показа Максим Бехар, основен изпълнителен шеф на M3 Communications Group.
Източник: econ.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР