М оралът на лекарите в „Св. Анастасия“ ще бъде изпитан

...
М оралът на лекарите в „Св. Анастасия“ ще бъде изпитан
Коментари Харесай

Лекарите в Света Анастасия - закрилници или адвокати на дявола

М оралът на лекарите в „ Св. Анастасия “ ще бъде изпитан в поредност от комплицирани обстановки в идните епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “ тази седмица от 20:00ч. по NOVA. В болничното заведение ще дойде пациентка в внимателно положение, която ще разкрие значими моменти от персоналния си живот пред Куртева. В опит да бъде съпричастна към протичащото се, акушерката ще даде съвет, който по-късно ще прерасне в същински конфликт с доцент Захариев. Между редовете на диалога и откровенията ще бъдат разкрити и нови претекстове, трансформирали сътрудниците от загрижени експерти в съветници и арбитри.

След рекомендации да остане вкъщи, лекар Огнянова още веднъж ще се изправи пред алтернативата – да се сбогува с работното си място или да остане отдадена на специалността. Ситуацията ще ескалира с неподозирани проблеми, които ще раздрусат екипа. Темата за бременността и основаването на нов живот ще продължи да вълнува сестра Кирилова и лекар Наков. Дали двамата ще излязат от зоната на комфорт в името на огромната си фантазия, феновете ще научат в новите епизоди на „ Откраднат живот: Финалът “.

Нови ултиматуми на Фотев ще провокират съмнение в доцент Мазов накъде да продължи. Преговорите в болничното заведение ще бъдат видяни от лекар Романова и Пенев, които ще издигнат въпроса измежду останалите сътрудници. В обстановката ще се намеси и Мирослава, която ще се окаже основен участник в новата игра за власт в „ Св. Анастасия “.

Ще опита ли доцент Мазов да избави болничното заведение? Каква е цената на щастието за лекарите в болничното заведение? – феновете ще научат тази седмица от 20:00ч. по NOVA.

Повече вести ще откриете на уеб страницата наи на формалната страница на „ Откраднат живот “ във, а всички епизоди можете да видите единствено в NOVA PLAY.
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ-->.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Отначало ми споделяше, че в леглото всичко е разрешено, а по-късно се стартира: " С кюфтета не може! Защо си домъкнал тази бира? " Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.Последни " Лъжа ", " операция ", " подривна активност ": Раул Кастро, който напусна лидерския пост на Кубинската комунистическа партия, не крие какво мисли за интернетКакво видя кралски специалист на погребението на принц ФилипУстройството сподели акуратност от 95%Тежка техника разчиства пътяТой ще употребява 3200 спътника към Земята за световно покритиеЗа какво алармираха фенове на NOVAНе пропускайте новите епизоди на престъпната драма по NOVAРуснаците споделят, че става дума за ученияКакво разяснява някогашният зам.-външен министър Милен КеремедчиевВижте кои са теКакъв кабинет и при какви условия биха подкрепили от ДПСПевецът разкрива един от сложните интервали в живота сиСтируд акцентира, че изгодите от имунизацията са доста по-големи от рисковетеИнцидентът е станал в региона на Вонеща водаЖители настояват, че нямат достъп до домовете сиЦенни послания за мира в душата, за себепознанието и за хубостта на фантазиите, които би трябвало да усвоимОт мрежата Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР