Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши новини за мелето

...
Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши новини за мелето
Коментари Харесай

Ужасяващи подробности от мелето с колата на Местан ВИДЕО

Лютви Местан катастрофира край Маказа СНИМКИ Лоши вести за мелето с Лютви Местан край Маказа Местан е карал по път без преимущество при злополуката Задържаха Лютви Местан поради съдбовната злополука Лютви Местан: Покрусен съм, съболезнования на околните

Лютви Местан е бил на посетители в рибовъдната зона на негов другар, строителен бизнесмен, в джебелското село Слънчоглед. Сам е подкарал фолксвагена, който се блъсна в различен лек автомобил.

Политикът се е пибирал в Момчилград, написа 24rodopi.com.

Тежкият пътен случай стана през днешния ден към 13.30 часа на първокласния път Кърджали – „ Маказа “, на разклона за Загорско и Джебел. Местан трябвало да завие наляво, когато откъм Кърджали в посока Кирково се появил различен лек автомобил и последвал конфликт.

От удара движещият се по основния път автомобил изхвърчал от пътя и се претърколил в равнищата, близо до реда Върбица.



При конфликта умира бебе на 6 месеца, ранени са 9-годишно дете и 28-годишна жена, които сега са в Спешното поделение на кърджалийската болница.

Това е един от сериозните сектори по пътя към границата, преди година също имаше смъртен случай. От години локалните поданици упорстват да бъде отстранен скатът, който пречи на видимостта на включващите се в придвижването МПС-та, които идват от Джебел, Загорско и другите села.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР