Люта ромска вражда, в стил Монтеки и Капулети избухна в

...
Люта ромска вражда, в стил Монтеки и Капулети избухна в
Коментари Харесай

Див екшън в Айтос! Ромски фамилии се млатиха за 12-годишна булка, пратиха девойчето в болница

Люта ромска омраза, в жанр Монтеки и Капулети избухна в Айтос преди няколко вечери, заяви Burgas24.bg. Две семейства се млатиха крепко за 12-годишна младоженка, която в края на случката се озова в болница. За случая алармира младият айтозлия Милен Георгиев, който се е намесил в точния момент и е предотвратил по-сериозни кръвопролития.
Ето описа му без редакторска интервенция:

" Тя е дребна, само че към този момент знае... по какъв начин се става младоженка в ромските среди! Детето е на 12 години и съгласно циганските обичаи е към този момент узряло за репродукция, което беше и мотивът за ромската свада, в центъра на града към 21:00.

Кандидат-женихът и още десетина негови съидейници решили да откраднат момичето, предопределено за разплод, срещат гневния отпор на отсрещната фамилия. Стълкновението е налице и бързо прераства в люта борба. В мелето някой удари циганската Лолита и тя се строполи на земята. Крехкото телце лежеше неподвижно на тротоара, до момента в който мъжкото съсловие от каламбура се биеше яростно, спорейки, чия към този момент благосъстоятелност е " стоката за възпроизвеждане ".

Майката на момичето (на 26 години) се надвеси над безжизненото й тяло и се разкрещя неистово на неясен за мен език. Със светкавична реакция (моята и на спътника ми), качихме припадналата и майка й в колата и до момента в който спорещите страни се окопитят, отпрашихме за спешна помощ. На път за здравното заведение, родителката ми обясняваше какъв е генезисът на " събитието ".

" Мъжът му ", " синът му ", " главата му ", " езикът му ", беше единственото, което разбрах. Явно полиглотските ми качества се оказаха прекомерно незадоволителни. Славосъчетанията й последователно преливаха в диалектен континуум и в главата ми се настани трайна бъркотия.

Сапуненият сериал бе с благополучен край, само че не подобен бе и за автомобила ми. Когато се прибрах открих, че задният ми десен калник бе вдлъбнат осезаемо... дребна отплата за гражданската ми и човешка позиция! ", споделя цветущо Милен Георгиев във фейсбук групата Айтос Нюз.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР