Люта междусъседска свада си спретнаха покрай новогодишните празници бившата водеща

...
Люта междусъседска свада си спретнаха покрай новогодишните празници бившата водеща
Коментари Харесай

Съседка обвини Вулева в кражба

Люта междусъседска кавга си спретнаха около новогодишните празници някогашната водеща Албена Вулева и комшиите й, твърди „ Уикенд”. Скандалът избухна в канала на устатата русокоска в най-големия интернет уебсайт за видеосподеляне ютуб.

Под клипче на Албена за рождения й ден на 16 декември нейна комшийка бе оставила ядосан коментар. Наред с честитките за празника на Вулева, дама на име Мария Гуркова бе изразила обществено възмущението си от Албена, обвинявайки я в кражба. По думите й, някогашната водеща отмъкнала компоти със зимнина и входните изтривалки на съкооператорите. „ Пее по цяла нощ, кучетата лаят, кой не я знае? Целият блок пропищя, ще заведа дело”, пали се комшийката й. Тя даже е заплашила Албена Вулева със сеирджийското предаване „ Съдебен спор”. 44-годишната русокоска, известна с пиперливия си език и мъчен манталитет, също не й остава длъжна. Тя отвръща, че черджетата и компотите остават за нея.

Неотдавна в изявление за „ Уикенд” Албена разкри, че не възнамерява да живее в България. Водещата на славното в миналото предаване „ Сигнално жълто” считала да разпродаде всичко и да се откри другаде, защото у нас се чувствала нещастна. Тя няколко месеца работеше в хотел в Кипър и твърди, че там е била необикновено щастлива.
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР