Лют скандал в социалните мрежи се разрази между президентът на

...
Лют скандал в социалните мрежи се разрази между президентът на
Коментари Харесай

Голям скандал във Facebook между Илиана Раева и Даниел Петканов

Лют скандал в обществените мрежи се развихри сред президентът на Българската федерация по художествена гимнастика Илиана Раева и водещият Даниел Петканов, който описа анекдот за гимнастички и мутри на финала на " България търси гений " в неделя.
" Мило момче! Когато до теб застанат СПОРТИСТИ и ЛИЧНОСТИ от СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА - “златните девойки ” на България, до каквито се колебая, че в миналото си се докосвал, не се прави на “велик водещ ” и не разказвай тъпи вицове, а покажи почитание към достиженията им и към всичко това, на което са носители!
Такъв позор, тъпота и липса на такт и мярка може да се види единствено от псевдо-звездите завладяли БГ-телевизиите! Силно се надявам изръсената нелепост да не е била сюжет на продуцентите, а неблаговиден опит на водещия да каже нещо, с което да провокира интерес. Уви... ", разяснява Илиана Раева във Фейсбук.

На идващия ден Даниел Петканов се извини обществено за шегата си в ефир.
" Искам да се извиня на Илиана Раева и " Златните девойки ", в случай че съм ги засегнал с шегата, която направих нощес по време на финала. Аз почитам техните достижения, труда, който поставят и никога не желая да подценявам гения, който имат, за разлика от мен. Пожелавам още доста триумфи и покорени върхове ", написа той.
Раева одобри извинението още веднъж с пост във Фейсбук:
" Благодаря за това опрощение. Вярвам, че то е откровено и ще ти помогне да разграничаваш стойностното и да знаеш по какъв начин да го цениш. Трудът, триумфите, държанието и отговорността на тези златни девойки заслужават почитание и любов.
Те пристигнаха да играят в почивния си ден, тъй като почитат българските телевизионни фенове, БТВ и предаването. Вложиха цялото си усърдие и душа и бяха фантастични, макар рисковете от травма без нужния килим. И това бяха задоволителни претекстове да го създадат и да са щастливи. За това присъединяване, тези ИСТИНСКИ ГЕРОИНИ ОТ СВЕТОВНА КЛАСА не са взели една стотинка. Единственото, поради което отидоха беше да зарадват всички! Не всичко е рейтинг и пари в бизнеса!
Важно е да е знаеш тези неща, да ги осмислиш, тъй като те ще ти оказват помощ в твоя път. Желая ти триумф! ", написа президентът на Българската федерация по художествена гимнастика.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР