Лют скандал се върти в държавата заради новия земеделски министър

...
Лют скандал се върти в държавата заради новия земеделски министър
Коментари Харесай

Мутрите от 90-те се завръщат с Корнелия Нинова. Вкарва човек на СИК и в туризма 

Лют скандал се върти в страната поради новия аграрни министър Иван Иванов от Българска социалистическа партия, който е бил представител с татко си на силовата формация СИК през 90-те години в Шумен. Той е персонална кандидатура на соцлидерката Корнелия Нинова, която от ден на ден си проличава, че е командвана дружно с „ Демократична България “ от някогашните мутри. Лидерът на Демократична България Христо Иванов лъсна предходната година в диалози с някогашния началник на СИК и в този момент предприемач Младен Михалев – Маджо. Сега излиза неговата ръка и при назначението на Иван Иванов за министър на земеделието.

Според червени депутати Маджо натиска Корнелия Нинова да остави за зам.-министър на туризма Ирена Георгиева, която е подписала неговите плажове. Георгиева беше върната на поста от второто служебно държавно управление на Румен Радев откакто бързо съобщи патриотите. За нея в Българска социалистическа партия се застъпват още някогашното ченге Аспарух Карастоянов и неговата някогашна жена Поли Карастоянова, която е изпълнителен шеф на Националния ръб по туризъм и някогашна стюардеса в „ БГА Балкан “. Те имали също огромни ползи в туризма.
свързани новини85202на 11.08.2021
Карастоянов представял пред Българска социалистическа партия, че Ирена Георгиева е някогашен член на партията. Освен това е специализирала в СУ " теоретичен комунизъм ". Подвизавала се е и на висока номенклатурна позиция по Живково време - първи секретар на Ленинския областен комитет на Комсомола. Ленинският райком е бил най-важната ядка на ДКМС и е обхващал абсолютния център на София. Помещавал се е в постройка в непосредствена непосредственост до американското посолство, където Ирена Георгиева в действителност е била " тествана приятелка ", защото татко й се споделя Николай Георгиев и е работел като шеф на кабинета на секретаря на Централен комитет на Българска комунистическа партия Емил Христов, един от най-доверените хора на Тодор Живков.

Любопитна детайлност, спестена в формалната биография на новата зам.-министърка в сякаш демократичното прозападно държавно управление на България е, че за прочут интервал от време се подвизавала щатно в прословутата компания " Интербалкан ", неофициален филиал на Държавна сигурност. " Интербалкан " по Живково време е самобитен " байпас " на формалния транспортьор " БГА Балкан ". Именно през " Интербалкан ", да речем, агентурата е вадела самолетни билети за пътуващите от и за София интернационалните терористи от калибъра на Карлос Чакала в средата и края на 80-те години на предишния век. С прословутата ченгеджийска " Интербалкан " са свързани имената на скандалния банкер Иван Миронов и Владо Владов.

Да е честита смяната на всички с връщането на мутрите!

Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР