Лют скандал се разрази между Делян Добрев и Цветанка Ризова

...
Лют скандал се разрази между Делян Добрев и Цветанка Ризова
Коментари Харесай

Голям скандал в Би Ти Ви между Цветанка Ризова и Делян Добрев

Лют скандал се развихри сред Делян Добрев и Цветанка Ризова в студиото на предаването " Лице в лице " по бТВ. Представителят на ГЕРБ имаше искания, че първи в студиото е трябвало да влезе някогашният министър председател Кирил Петков от „ Продължаваме промяната “, само че два часа преди началото на предаването местата им били разменени.

Не беше правилно да ни разменяте с Кирил Петков, трябваше първи да е той, след това втори аз. Ние водим по социологиите, и във всички малките екрани, и във вашата естественият правилник е аз да вляза втори. Освен това аз видях и в листа на гостите на вашите сътрудници извън, че първи в листата и в еди-колко си часа почва Кирил Петков. Дори и те не знаят, че редът ни е заменен, сподели Добрев.

Водещата на „ Лице в лице “ незабавно размаха писмо, което демонстрира по какъв начин канят политици на диалог по време на акцията, и посочи, че няма никакъв правилник.

Може да определяте какъвто желаете, несъмнено, правилник. Но не е правилно в последните два часа да ни разменяте, той беше първият, продължи да упорства Добрев.

Не е заменен, няма правилник. Нашите стажанти може да пишат всевъзможен лист, ето го писмото, няма правилник, добави Ризова.

Не може той да избира, продължи да държи на своето Добрев.

Той не избира, подсети Ризова.

Как да не избира, преди два часа той бе първи, отвърна Добрев.

Може да продължим този диалог, само че не виждам смисъл, откакто ви каним гратис всички, сопна се Цветанка Ризова.

 
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР