Люспа на Мая Манолова се стяга за самостоятелен рейд в

...
Люспа на Мая Манолова се стяга за самостоятелен рейд в
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Отроче на Мая Манолова краде хората на Слави

Люспа на Мая Манолова се стяга за независим рейд в огромната политика. Или най-малко по този начин му се желае на Тихомир Василев, който натрупа точки около митингите против ГЕРБ през 2020-а до такава степен, че влезе в екипа на Мая Манолова и даже бе неин кандидат-депутат, научи Lupa.bg.



Очевидно заварката се е пречупила, тъй като през ноември 2022-а Тихомир Василев трансформира своето гражданско придвижване „ Български глас “ в партия, с която ще опита да отчупи парче от баницата на локалните избори през октомври, изясни източникът на Lupa.bg.



Само преди дни протестърът е видян в Пазарджик. Тихомир Василев и хора от екипа му провели срещи с забавни хора както в града, по този начин и в няколко други селища от района. Пред локалните някогашният правилен паж на Мая Ма се похвалил, че задачата му била да се реализира сериозна организация и конструкция, която да се бори на идващите избори за локална власт.

Според осведомени Василев се напъвал да взе участие даже на предварителните парламентарни избори на 2 април. Лидерът на „ Български глас ” е видян да приказва с разочаровани от Политическа партия, Българска социалистическа партия и Има Такъв Народ, които евентуално ще се опита да ги притегли към своята партия. В Пазарджик разправят, че Тихомир щял да притегли цялата конструкция на „ ИТН “ на Слави Трифонов, която в града край Марица мина в отвъдното още през есента на 2021 година



Любопитен щрих е, че новият мераклия за власт е един от учредителите на партия „ Български напредък “. Неговото съдружие „ Български глас “, което през ноември 2022-а се учреди като партия, бе оповестено за формален сътрудник на някогашния длъжностен министър председател Стефан Янев.

И нещо прозаично - Тихомир Валериев Василев е престъпно проявен по член 172 б от Наказателния кодекс за търговия със артикули ментета на известни търговски марки, а наказването планува 5 години затвор и 5000 лв. санкция. Василев е бил арестуван през 2019 година в столичния квартал „ Люлин “ да продава подправени артикули на известни марки като „ Гучи “, „ Версаче “ и „ Долче и Габана “.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР