Люси Иларионов обича много Ани Хоанг, но не смята, че

...
Люси Иларионов обича много Ани Хоанг, но не смята, че
Коментари Харесай

Поп-фолк бомба: Люси Иларионов няма да се жени за Ани Хоанг

Люси Иларионов обича доста Ани Хоанг, само че не счита, че любовта му минава наложително през брак. Режисьорът е на мнение, че двамата могат да бъдат дружно вечно и без прословутия автограф.
Люси Иларионов разкри от кое място идва концепцията за скандалния клип към последната ария на Ани Хоанг „ Банана “ и по какъв начин е реагирала тя, като е схванала какво би трябвало да се случи в лентата, написа HotArena.

Първоначално са си били набелязали тематиката – мъжете, които се държат по-скоро като дами, в сравнение с като такива, каквито са по природа. Предали концепцията на режисьора Валери Милев и той им споделил: „ Мога да ви предложа нещо, само че е самоуверено “. Люси твърди, че постоянно се е доверявал на Валери и от него е научил доста неща от специалността. И ето какво последвало: „ Казах на Ани, че би трябвало да носи пенис колан… Тя не мигна цяла нощ. Беше доста необичайно, само че откакто намерения, сподели „ да “.

Запитани от кореспондент на „ Телеграф “ дали считат да се венчае за Ани, Люси отсича: „ Защо би трябвало да се женим? Не е ли задоволително, че живеем дружно осем години, съвсем девет. Не виждам смисъл в това нещо. Важно е да сме дружно, коментирали сме тематиката за деца, само че това е доста персонално и считам, че касае само мен и Ани “.

Оказва се, че за 9 години всякакви хора са се опитвали да ги разделят. Иларионов споделя, че има доверие на Ани. И доста пъти са се пробвали да скапват връзките им. „ Тя постоянно ми е казвала и е споделяла. Изненадвал съм се, тъй като е имало и другари. Аз й имам безспорната религия и е обикновено в един подобен миг да се усещам спокоен. Тя е Лъв, аз съм Везни и нашите зодии ужасно доста си пасват “.

През свободното им време Люси и Ани обичат да си стоят вкъщи – да гледат филми и да си приказват. Обичат и да пътешестват, само че режисьорът е безапелационен, че му е все тая къде отива, значимото е да си почине в цялостния смисъл на думата. Ани пък избира да посети няколко пъти най-любимото си място – Дубай, пред това да избере няколко разнообразни дестинации.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР