Люси Иларионов е роден на 26 септември 1974 г. в

...
Люси Иларионов е роден на 26 септември 1974 г. в
Коментари Харесай

Чалга режисьорът Люси Иларионов се връща към актьорството

Люси Иларионов е роден на 26 септември 1974 година в Добрич. Той е артист, артист в поп и попфолк жанр, режисьор. Завършва НАТФИЗ в класа на професор Крикор Азарян. През 1997 година излиза първият албум на групата UpDown, чийто създател и фронтмен е. През 2002 година подписва контракт с Пайнер. Там за няколко години интензивно се изявява като артист и водещ на предаването Фреш, само че също така е измежду най-хубавите режисьори в сектора. През 2007 година подписва брак с приятелката си Преслава, само че 4 години по-късно двамата се развеждат. От 2010 година Люси е щастливо привързан с попфолк и аренби певицата Ани Хоанг. Творческият им тандем дава прелестни резултати.

- Откога режисьорът стана артист?
- По обучение съм артист, а не режисьор. Завърших ВИТИЗ в класа на Коко Азарян, учих при Тодор Колев - лека им пръст и на двамата! Отидоха си преди две години... В началото започнах да играя в театрални постановки, снимах и в много филми. Мога да кажа, че съумях да изиграя едни от най-мечтаните функции за всеки артист - Отело в Малък градски спектакъл Зад канала, Хамлет в Сълза и смях, основните функции в Уестсайдска история в Младежкия и в Женитба на Гогол в Сатиричния...

- Защо се отхвърли?
- По това време не можахме да се разберем финансово с тогавашния шеф на театъра и не ми беше прелестен методът, по който се гласяха да заплащат на актьорите. Аз преди малко бях приключил ВИТИЗ, целият актьорски състав бяхме млади артисти, само че всички бяхме супер. Тогава се отхвърлих и не бях играл на никое място до неотдавна. Като изключим една дребна рола в Под прикритие, за която ме предложения Димитър Гочев преди време.

- А по какъв начин се случи да те поканят в Революция Х?
- Отново Димитър Гочев ме предложения да вземам участие във кино лентата и може да се каже, че това е завръщането ми като артист на огромния екран. Досега никой по никакъв мотив не се беше сетил да ме кани нито в театъра, нито в киното.

- Каква е ролята ти във кино лентата?
- Филмът е комедия, доста е занимателен като цяло. Първо, доста ми хареса да работя с Гочев, второ, вземат участие страхотни артисти! Самата роля пъклен ми хареса, още като прочетох сюжета. Тя е доста шантава, може да се каже, че се превъплъщавам в един комплексар - контрольор от Министерството на образованието и науката. Сега на драго сърце ще я изиграя, може би след време не бих могъл, тъй като сега мога да се самоиронизирам и не ми пука дали ще се покажа гол, пълен или с мустачки.

- Какви функции ти прилягат най-добре?
- Зависи от облика - от време на време би трябвало да изиграеш нещо, което не си, а различен път ролята напълно дава отговор на моментната ти настройка, напряко ти лепва. Не съм от актьорите, които примират да играят секссимвол непременно или основния престъпник, или проверяващия служител на реда... Напротив, аз бих изиграл всичко! Винаги са ми казвали, че се оправям еднообразно добре и с комедийните, и със съществени функции. Но нямам избрани желания.

- С Ани Хоанг сте дружно от седем години. Планирате ли женитба, деца?
- Този въпрос зададе ли го на нея? (Смее се.) Тя най-вече ненавижда точно него.

- Затова запитвам не нея, а теб.
- Ще преразказвам въпроса ти - считаме ли да стане връзката ни още по-сериозна... Ами аз по-сериозна връзка от това не зная да има. Живеем дружно над седем години, непрестанно сме дружно - и у дома, и на работа. Освен това с Ани имаме две дечица! Това са йоркширските териери Арчи и Маша, които изискват доста грижи. Постоянно мислим за тях - разходки заран и вечер, специфична хранене - едното яде единствено от ръка, а другото хапва единствено в случай че му хвърлиш храната като играчка - чак тогава идва да яде. Ани се грижи постоянно да са изкъпани и сресани. Има много работа около тях, лишават доста от свободното ни време. Ако бяха деца, щеше да е по-добре, тъй като те порастват и стартират сами да се грижат за себе си. Така че няма накъде повече да е по-сериозна връзката ни. Четиримата сме си като едно огромно семейство.

- Преди време имаше проблем с килограмите и си направи пластична интервенция. Сега спазваш ли диета?
- Имам избран режим на хранене. Старая се да се храня по няколко пъти дневно, само че по малко. И, естествено, съм се лишил от много храни, само че хубавото е, че не ми липсват.

- Тази диета оказва помощ ли ти в секса?
- От ден дневно се усещам все по-добре и по-добре. Не че преди сме имали проблеми в секса, само че и в този момент всичко е обикновено.

- А будиш ли се да ядеш през нощта?
- Аз и когато бях цялостен, не се будех за храна, а да вървя до тоалетната - пишках доста постоянно, на 30-40 минути. Изведнъж отнякъде ме връхлетя диабет... Докато в този момент вечер си лягам и ставам да уринирам - както вършат всички мъже от време на време. Но пък към този момент дремя по 6-8 часа като пич.

- Започна ли някакви тренировки?
- Още не съм тръгнал на фитнес, тъй като желая да смъкна още няколко кг и чак тогава да стартира да упражнявам, с цел да не товаря ненужно в този момент ставите си.

- Завръщаш се като артист. А по кое време ще се завърнеш на музикалната сцена?
- Още в края на предходната година записах една ария, а тази щях да фотографирам видеоклип, само че по този начин и не ми стигна времето от задължения. Нали знаеш, обущарят постоянно върви необут. Все не съумявам да стигна до моите песни. Но се надявам скоро да съумея да я фотографирам.

- Ани издаде, че ви следва дуетно парче...
- Да, то е готово от дълго време, просто би трябвало да го запишем. За седем години, откогато сме дружно, нямаме нито един общ дует. Мисля, че времето му пристигна.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР