Люси Иларионов е оправдан от съда на първа инстанция за

...
Люси Иларионов е оправдан от съда на първа инстанция за
Коментари Харесай

Люси Иларионов спечели делото за работещата на повикване Моника Валериева

Люси Иларионов е оневинен от съда на първа инстанция за думите си, че Моника Валериева е продажница. Решението е от през днешния ден, излиза наяве от пост на някогашната съквартирантка, която се закани да стигне до съда в Страсбург, само че режисьорът да си получи заслуженото. Иларионов влезе в спор в Валериева по време на общия им престой в къщата на „ ВИП Брадър” и я упрекна, че прави полови услуги против възнаграждение. Точните му думи бяха, че е жена „ която се труди на повикване “

Тя пък незабавно стартира да го съди и даже изиска 900 000 лв. обезщетение. След три години най-накрая има решение на първа инстанция в интерес на режисьора. Моника е безапелационна, че ще апелира на втора, където делото ще се преглежда от трима съдии. Ето какво написа вбесената от развоя на делото брюнетка в обществените мрежи:

"ПАРАДОКС!

Днес на 20.02.2019 година,се организира последното съвещание против Людмил Иларионов!Съден от мен за клюка и засегнатост в народен ефир,заклеймявайки ме пред публика от милиони фенове,че съм продажница!
На 1-ВА инстанция,след три години и половина,Людмил Иларионов е оневинен!
Парадокса за който приказвам,не е от обстоятелството,че съм разочерована,все отново ние ще продължим към втора инстанция и т.н
Решението ми е следното,втора инстанция е обжалване на решението на осъждам Веселка Йорданова (запомнете добре това име),се преглежда от трима съдии,защо, тя е издала такава присъда!
Ако те заключат,че тя е права (за себе си) аз се пренасочвам към Страсбург!
Сега за парадокса.Людмил е обвиняем за засегнатост и клюка и се води дело от години!В началото той не благоволеше да идва!Причините бяха хиляди,както неговите,така и на неговият юрист.Когато пожелаеше да участва го правеше с приятелката си с фотограф и публицист!
Аз съм освободена от делото!
Адвокатката ми Екатерина Димитрова,която е ходила на над 20 съвещания,днес е плакала в съда!
Людмил е дошъл с фотограф и публицист (може би има гадателски качества,че ще бъде оневинен)!
Знаете,че съда работи с обстоятелства и доказателства!За три години Людмил Иларионов не показа нито едно доказателство или нещо което поддържа думите му.Нова Медия груп,предоставиха всички записи,които вие не сте и виждали,колко пъти той ме клюки и наскърбява!Людмил претендира,че това е монтаж от предаването ВИП Брадър.Аз персонално платих експертизата дали е монтаж -Не Е!
Следващата стъпка бяха очевидци от моя и негова страна!
Моите очевидци,бяха разполагаем на съда!Днес той е декларирал,че няма очевидци и че се отхвърля да води очевидци.
Съдя Веселка Йорданова оправдава след 10 минути подсъдимия!
Когато моята адвокатка със сълзи на очи я пита,какво става?(Съда работи с обстоятелства и доказателства все пак),Веселка споделя,че той по този начин е мислил!Не е клеветил,ТОЙ ТАКА СИ Е ПОМИСЛИЛ!
Другите обиди пък били за Светлана Гущерова тъй като тя минава в кадър,а делото било на Моника Валериеа!
Е,Светлана Гущерова желае да съди Людмил Иларионов също!
Катя (адвокатката ми), желае от Веселка присъдата с цел да прочете,защо за Бога човек не предоставящ един факт и доказателство за клеветата си и обидата си е оневинен,Веселка казва-,,Пусни си молба”!А присъдата към този момент е написана.
Веселка Йорданова има един месец да се обоснове за какво е оневинен човек не дал доказателство за засегнатост пред 3 милиона души в ефирен ефир!
Не се занимавах с делото тъй като бях спокойна за себе си,какво и с кого съм правила!Знаех и че очевидци няма да има от негова страна!
Само,че имам един въпрос?
Кой човек си води фотограф,ами в случай че те осъдят??????
Запомнете това име и тази съдийка!ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!
Който ме следи,знае че аз не се отхвърлям и си диря правата до край!
Присъдата ще бъде качена обществено,веднага откакто се,,помолим”да ни я дадат документално,че и ние да прочетем за какво е оневинен!
Делото ще стигне до Европейската комисия!
Аз ще бъда удовлетворена от изявление взето от съдийката Веселка Йорданова,на какво съображение е взела решение,този човек да бъде оневинен.Освен несъмнено,това което е споделила след приключването на делото на адвокатката ми-,,Той по този начин си е помислил за това го е казал”
Госпожа,има една разлика,той освен намерения,той го сподели,а това е клюка!!!!!!!!!!!!
ВЕСЕЛКА ЙОРДАНОВА!
Аз знам моята компетентност,моите контакти,и моите благоприятни условия,просто бях сигурна в това дело и не отдавах значение,ето че Людмил му е отдал.Почерпете се с юриста си Людмиле и може би и с Веселка,сега ще се занимая и аз с делото си!
Благодаря!
Източник: hotnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР