Люпко Петрович вече няма да изпълнява ролята на консултант, а

...
Люпко Петрович вече няма да изпълнява ролята на консултант, а
Коментари Харесай

Люпко Петрович застана официално начело на ЦСКА

Люпко Петрович към този момент няма да извършва ролята на съветник, а застана публично отпред на ЦСКА-София в ролята на старши треньор, оповестиха от пресслужбата на армейците.

От през днешния ден той ще управлява мачовете, подготвителния развой и всичко, обвързвано с подготовката на „ алените “ като ментор. Добромир Митов ще продължи работата си в щаба като асистент, дружно с досегашните си сътрудници Милош Крунич, Ивайло Станев, Ивайло Петров и Кирил Данчев.

„ Проведохме сериозен диалог с играчите. Най-важното в този миг е тимът да заиграе като колектив. Футболистите би трябвало да осъзнаят, че от сходна обстановка се излиза, в случай че са задружни и си оказват помощ на терена. Който се мисли за звезда, не тича, не се бори и не се раздава на терена, няма да играе. Играчите да не мислят за себе си, а да защитят достойнството на клуба и да се отблагодарят на публиката за поддръжката. Труден миг за всички, който ще се преодолее единствено с победи и по-добри игри и резултати. Затова обаче ще би трябвало дисциплинираност във всички аспекти и най-много – огромно сърце за идните сложни борби ”, бяха първите думи на Люпко Петрович като старши треньор на „ аления “ клуб.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР