Люпко Петрович, който е част от треньорския щаб на ЦСКА,

...
Люпко Петрович, който е част от треньорския щаб на ЦСКА,
Коментари Харесай

Петрович разкри общото между ЦСКА и Левски и се закани на Лудогорец

Люпко Петрович, който е част от треньорския щаб на ЦСКА, приказва преди дербито с Лудогорец, което е считано за определящо за купата в Първа професионална лига.
Сръбският експерт е на мнение, че в този момент е моментът " алените " да покажат, че желаят да са първенци. Той разяснява и напускането на Любослав Пенев, като показа, че му е " жалост ".
Относно шанса на ЦСКА да стане първенец: " Какво има да се приказва за този мач, ще е сложен. Имаме 4-5 играчи, които не са упражнявали изцяло след мача с Черно море. Лудогорец е седем пъти първенец на България, време ще пристигна да ги бием, дали ще е в събота, дали ще е след година, дали ще е след пет... Ще пристигна.
Четири кръга преди края ЦСКА има късмет да е първенец, това не в било скоро. Лудогорец постоянно имаше купата 5-6-7 кръга преди края. Ако спечелим в този момент, след това още три победи и печелим купата. Това е крачка напред, а не обратно. Успех е само като се завоюва купата. "
Вижте какво мисли Петрович по тематиката Любо Пенев
" Бил съм треньор и на Левски, и на Литекс, в този момент оказвам помощ на ЦСКА. Това е огромен клуб, а аз съм експерт и съм работил в над 20 клуба по целия свят.
Радвам се, че съм имал щастието да работя и в огромен клуб като Левски, и че съм доведен да съм в различен подобен клуб като ЦСКА ", показа Петрович.
А какво е общото сред работата за столичните грандове, вижте в sportlive.bg.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР