Люпчо Палевски, който е сочен за физически извършител на 14-годишната

...
Люпчо Палевски, който е сочен за физически извършител на 14-годишната
Коментари Харесай

Убиецът на 14-годишната Ваня имал връзки с политици и служби в Македония

Люпчо Палевски, който е апетитен за физически причинител на 14-годишната Ваня, чието тяло бе намерено в чувал в Скопие, е добре прочут в Северна Македония.

Това описа пред Нова телевизия журналистът Владо Перев. Предполага се, че Палевски, който назовават Палчо, е минал границата със Сърбия, бил е в Белград, а по-късно е пристигнал в България. Българското Министерство на вътрешните работи отхвърли да е на българска територия.

" Люпчо Палевски е причинител на две убийства в границите на четири дни. Преди 14-годишната Ваня е умъртвил собствен прочут, от който е взел автомобил, с който е отвлякъл момичето ", описа Перев.

" Палевски е подкупен и нарушител с връзки с политици. Бил е секретар на СДСМ в Скопие и персонален другар на всички македонски президенти.

Имал е връзки със службите, от които е получавал записи от диалози на политици и по-късно ги е изнудвал. Извършвал е фамилно принуждение над жена си ", описа още журналистът.

Бягството му е засечено пък по автомобил, който е бил благосъстоятелност на водената от Палевски дребна дясна партия.

" Палевски организираше най-жестоките антибългарски демонстрации в Скопие. Привърженик е на Путин и популяризира език на омразата ", описа още Владо Перев.

Тялото на детето беше намерено с вързани ръце и крайници в чувал. То било похитено преди повече от седмица. Първоначалната информация по случая бе, че то е било отвлечено, когато излязло от у дома, с цел да отиде на учебно заведение, а бащата е дал информация на похитителите.

Целта на отвличането била изнудване за пари от майката, с която бащата бил разведен.

Разследващите в РСМ настояват, че похитителите са изпаднали в суматоха и са решили да убият момичето, тъй като за случая бързо се разчуло и почнало издирването. Детето е било убито, а тялото му заровено.

Палевски бил прочут с престъпното си минало в РСМ.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР