“Люлин е шестият по големина град в страната и заслужава

...
“Люлин е шестият по големина град в страната и заслужава
Коментари Харесай

Калоян Паргов: Люлин заслужава многофункционална спортна зала

“Люлин е шестият по величина град в страната и заслужава многофункционална спортна зала и спортни площадки. Масовият спорт е в основата на здравословното развиване на подрастващите. Важен е и за възрастните, които желаят да спортуват ” - съобщи водачът на Българска социалистическа партия – София и лидер на листата Калоян Паргов по време на състезателен празник в региона. Домакин и основател на събитието е Мая Александрова – претендент за кмет на Люлин от Българска социалистическа партия. Калоян Паргов и Мая Александрова връчиха огромната премия - градски велосипед.

В атрактивния състезателен празник навън се включиха стотици люлинчани. Те взеха присъединяване в дейните спортни надпревари, измежду които Kangoo Jumps, табата, зумба, фитнес и лека атлетика. Празникът стартира с проява на паркур - модерният акробатичен спорт, който завладя младите по целия свят.

За най-малките, с цел да не скучаят, бяха планувани занимания по изобразяване и моделиране с пластилин. Всички участници бяха единомислещи, че за първи път участват на сходно събитие и биха се радвали в Люлин по-често да има такива.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР