Люк Рокхолд би се радвал можеше да тества “Паяка” в

...
Люк Рокхолд би се радвал можеше да тества “Паяка” в
Коментари Харесай

Люк Рокхолд съжалява, че не се е бил срещу Андерсън Силва

Люк Рокхолд би се радвал можеше да тества “Паяка” в годините, в които той беше на върха.
Кариерата на Рокхолд като професионален ММА войник евентуално е към края си. Въпреки, че той не е оповестил публично отдръпването си, е намеквал, че е малко евентуално в миналото да се върне в Октагона. Това евентуално се харесва на Дейна Уайт, защото след бруталните няколко нокаута, които Рокхолд получи, президентът на UFC се надяваше да не го види повече в Октагона.

Люк е някогашен първенец в междинна категория на UFC, само че той в никакъв случай не се е състезавал против Андерсън Силва. По време на изявата си в подкаст Рокхолд сподели, че щеше да се радва на такава опция.

" Иска ми се да имах опцията да се удрям с Андерсън ", съобщи Рокхолд. „ Особено преди няколко години. Мисля, че щях да го победя. Тогава не сметнаха, че е верния мач. Предполагам, че е имало промоционални аргументи.”.

Някога Силва бе считан за най-доминантния войник в света на Смесените бойни изкуства. „ Паякът “ имаше необикновен триумф от 16 победи и 0 загуби в UFC. Той доближи 10 сполучливи отбрани на купата в междинна категория. Това завърши дефинитивно през юли 2013 година, когато беше нокаутиран от Крис Уайдман.

Рокхолд победи Уайдман през декември 2015 година и стана новия първенец при 84-килограмовите бойци. За страдание на Рокхолд, кариерата му залезе след този триумф. Откакто завоюва купата в междинна категория на UFC, Рокхолд има 1 победа и три тежки загуби.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР