Люк Литлър е готов да направи своя дебют във Висшата

...
Люк Литлър е готов да направи своя дебют във Висшата
Коментари Харесай

Люк Литлър се очаква да се затруднява от съперници от Висшата лига - включително `babysitting` jibe

Люк Литлър е подготвен да направи своя дебют във Висшата лига по дартс довечера в Кардиф - само че противникът Нейтън Аспинал не счита, че 17-годишният ще го завоюва и го насочи към „ битка “.

Littler претърпя метеорично нанагорнище до върха през последните седмици след впечатляващото си показване на Световното състезание. Тийнейджърската сензация стигна до финала, побеждавайки по пътя си играчи като Андрю Гилдинг, Реймънд ван Барневелд и Роб Крос, преди да загуби от Люк Хъмфрис.

Оттогава Littler завоюва първото си събитие от World Series на Bahrain Masters, преди да загуби от Michael van Gerwen на финала на Dutch Masters предишния уикенд. Но в този момент Литлър е подготвен да направи последната си стъпка на международната дартс сцена, когато се изправи против Хъмфрис във Висшата лига.

Въпреки това, Аспинал, който споделя същото ръководство като Литлър, има вяра, че младежът ще се " бори " да завоюва Висшата лига в дебютния си мач. " Той има фантастично бъдеще пред себе си, само че мисля, че Вис...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР