Люк Донкерволке напусна поста си на главен дизайнер в Hyundai

...
Люк Донкерволке напусна поста си на главен дизайнер в Hyundai
Коментари Харесай

Kia и Hyundai остават без главен дизайнер

Люк Донкерволке напусна поста си на основен дизайнер в Hyundai и Kia, само че по-любопитното е, че той няма да има правоприемник. Известният дизайнер от Белгия Люк Донкерволке, който е някогашен основен дизайнер на Bentley самичък е решил да напусне поста основен дизайнер на марките Kia и Hyundai, както и на премиум марката Genesis.

Според компанията той няма да има правоприемник. Според Automotive News, Донкерволке решил да напусне компанията по персонални аргументи. Бившият основен дизайнер споделя при напускането си, че за него е " огромна чест " да бъде виновен за бъдещето на колите, създадени в Корея, което му разрешава да " надвиши нормалното с прогресивните си възгледи ".

Преди да се реалокира в южнокорейския тръст, Люк Донкерволке работи във Volkswagen. При корейците той работи пет години, като под негово управление са основани моделите Kona и Palisade. Също по този начин основният дизайнер сътвори корпоративната еднаквост на марката Genesis и създаде образа на първия премиум корейски кросоувър GV80.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР