Люис Хамилтън заяви, че неговият Мерцедес се е движил „като

...
Люис Хамилтън заяви, че неговият Мерцедес се е движил „като
Коментари Харесай

Хамилтън: Успях да опитомя гърмящата змия

Люис Хамилтън съобщи, че неговият Мерцедес се е движил „ като гърмяща змия “, само че британецът опитомил колата си през днешния ден, с цел да се класира пети за Гран При на Австралия в надалеч по-добро показване.

Седемкратният международен първенец изпитва усложнения от началото на сезона, като немският конструктор има компликации с отскачането на пистата при висока скорост. Това продължава да основава главоболия на Хамилтън, само че петото му място е доста усъвършенстване от 16-то в квалификацията за последното съревнование в Саудитска Арабия. В петък той се оплака, че няма усъвършенстване от Джеда насам, само че бе на друго мнение след напъните си ден по-късно в Мелбърн.

„ Наистина съм благодарен за работата в завода за смяната спрямо през вчерашния ден – за малко да стана четвърти, което щеше да е супер, само че ще се борим за тази позиция на следващия ден. Бих споделил, че този клас на автомобила е най-лошата за подскачане, която съм изпитвал. Карането е същинско предизвикателство – като гърмяща змия. Трябва да намерим верния баланс във височината на каране, с цел да получим положително показване, до момента в който направляваме отскачането на следващия ден. Съотборникът ми Джордж Ръсел и аз опитахме някои по-различни неща на колите си през днешния ден, тъй че да се надяваме, че това са положителни уроци за отбора преди надпреварата в неделя “, разяснява Хамилтън, чийто съотборник Ръсел ще започва от шеста позиция в утрешното Гран При.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР