Люис Хамилтън скочи срещу “безотговорните и егоистични” хора и ги

...
Люис Хамилтън скочи срещу “безотговорните и егоистични” хора и ги
Коментари Харесай

Люис Хамилтън: Спрете да бъдете безотговорни


Люис Хамилтън скочи против “безотговорните и егоистични” хора и ги прикани да спрат със социализирането заради пандемията от ковид. Социалното разграничаване бе една от основните рекомендации на държавните управления в опит да се овладее разпространяването на болестта. Шесткратният международен първенец във Формула 1 даде негативна проба за COVID-19 след среща с артиста Идрис Елба, който тества позитивно, като съгласно информациите е в самоизолация от деня, в който стана ясно, че откриващият старт в Австралия е анулиран. Сега британецът прикани всички да оказват помощ за преодоляването на пандемията.
“Толкова съм печален да чуя за големия брой жертви по света. Знам, че множеството от нас нямат точна информация за какво и по какъв начин това е станало. Няма какво друго да създадем, с изключение на да приемем действителността, да се самоизолираме, да се предпазим и да не не разпространяваме вируса. Има към момента хора, които посещават клубове и питейни заведения, както и други всеобщи прояви, което персонално аз считам за изцяло безконтролно и егоистично. Моля се за здравето и сигурността на фамилията ми всеки ден, само че се апелирам и за всички Вас. Моля се работещите в хранителни магазини, доставчиците, лекарите и медицинските сестри, които излагат себе си на риск, с цел да оказват помощ на останалите. Те са същинските хора. Моля ви, хора, пазете се!”, моли той.
“Ако можете, оценете живота си в тези сложни времена и помислете по какъв начин ще продължите отсега нататък. Надявам се, че когато преминем през всичко това, хората ще осъзнаят какъв брой скъпо е здравето, какъв брой е значимо е това, което приемаш в тялото си, и също по този начин какъв брой основна е персоналната хигиена. Приемаме живота за даденост. Надявам се, това да се промени за в бъдеще”, добави Хамилтън пред Би Би Си, представен от БГНЕС.
Източник: duma.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР