Люис Хамилтън ще получи наказание от пет места на стартовата

...
Люис Хамилтън ще получи наказание от пет места на стартовата
Коментари Харесай

Хамилтън получи наказание от пет места за старта в Австрия

Люис Хамилтън ще получи наказване от пет места на стартовата решетка за утрешното съревнование за Гран при на Австрия. От " Мерцедес " смениха скоростната кутия в болида на британеца преди началото на уикенда.

Британецът ще бъде глобен, тъй като по устав една скоростна кутия би трябвало да издържи най-малко шест следващи съревнования.

От отбора са открили, след надпреварата за Гран при на Азербайджан преди две седмици, че трансмисията е развалена и би трябвало да бъде сложена нова. От " Мерцедес " са уведомили техническия пратеник на ФИА Джо Бауер още при започване на седмицата, че по колата на Хамилтън има промени.
Confirmed: @LewisHamilton set to take a 5-place grid penalty at the #AustrianGP after a gearbox change #F1https://t.co/VAJdM7enTq
— Formula 1 (@F1) July 7, 2017

Една от коментираните тематики в последните часове е теорията, че ударът сред Себастиан Фетел и Хамилтън в Азербайджан е развалила скоростната кутия на британеца.

Подобна теза беше подкрепена и от авторитетното издание Autosport, което се базира на свои източници от " Мерцедес ".

Хамилтън се показва мощно от началото на уикенда в Австрия, като в петък той оглави класирането и в двете свободни тренировки. Квалификацията е през днешния ден от 15 ч.

Всичко, което би трябвало да знаете за:Формула 1 (60)
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР