Люис Хамилтън отправи недвусмислено предупреждение на противниците си да не

...
Люис Хамилтън отправи недвусмислено предупреждение на противниците си да не
Коментари Харесай

Люис Хамилтън отправи предупреждение на противниците си

Люис Хамилтън насочи недвусмислено предизвестие на съперниците си да не се надяват, че могат да застанат на пътя му към седмата купа във Формула 1, с която ще изравни върха на Михаел Шумахер. Звездата на Mercedes даде най-хубаво време след първата свободна подготовка преди Гран при на Унгария този уикенд, като изпревари с по-малко от една десета от секундата съотборника си Валтери Ботас.

„ Работим напълно неотдавна с новата кола освен това единствено на една писта, само че самоуверено мога да заявя, че тя е най-хубавата, която сме имали в Mercedes. В предходни години се е случвало машините ни да са като капризни примадони, само че в този момент няма нищо такова. Но аз имам сериозна опасност в лицето на Валтери. Той става все по-добър с всеки сезон, а също и по-амбициозен. Уважението ми към него пораства непрестанно. “, съобщи актуалният международен първенец.

А Ботас, който е водач в шампионата след първите два кръга, таи очаквания, че може най-накрая да се пребори с именития си сътрудник.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР