Люис Хамилтън има почти 13 милиона последователи в Instagram, но

...
Люис Хамилтън има почти 13 милиона последователи в Instagram, но
Коментари Харесай

Промяната, която Люис Хамилтън предприе

Люис Хамилтън има съвсем 13 милиона почитатели в Instagram, само че неотдавна хората, които самият той следва, са... нула.

Петкратният международен първенец във Formula 1 разкри в изявление за Reuters, че е решил да промени отношението си към обществената мрежа и е спрял да следи какво вършат другите.

" Забелязал съм, че първото нещо, което върша, когато се събудя, е да отворя Instagram и да ревизира какво се случва ", споделя той.
 Снимка 443770

" Сега избирам да почета книга, откакто се събудя стартирам деня си друго и съвсем не виждам Instagram - разликата, която чувствам в живота си, е голяма ", споделя Хамилтън.

Пилотът не се задълбочава в пояснения за претекстовете си за смяната, само че вижда новия си режим като " нова страница ", от която е имал потребност.

View this post on Instagram
Focused on the future, not the past! Can’t wait for my show tomorrow in Milan #tommyxlewis #blessed #stillirise

A post shared by Lewis Hamilton (@lewishamilton) on Sep 15, 2019 at 7:17am PDT

За него това е самобитна отмора, която му дава опция да се отдаде на повече книги и време за медитация. " Преди някои другари идваха и ме питаха за какво не ги последвам, а последвам други хора - в този момент не последвам никого и никой няма защо да се оплаква ", майтапи се Люис Хамилтън.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР