Люис Хамилтън и Никол Шерцингер бяха една от най-одумваните светски

...
Люис Хамилтън и Никол Шерцингер бяха една от най-одумваните светски
Коментари Харесай

Откакто Никол е с Гришо, Хамилтън търси любов онлайн

Люис Хамилтън и Никол Шерцингер бяха една от най-одумваните всемирски двойки в продължение на дълги години. Но от три години те към този момент не са дружно и до момента в който шармантната певица продължи напред и към този момент е с българската звезда Григор Димитров, водачът от Формула 1 към момента лекува разрушеното си сърце.

Според английските таблоиди, той бил толкоз изплашен да влезе в нова сериозна връзка, че разчитал да си откри женска компания единствено посредством онлайн-апликации за забивки за една нощ.

Хамилтън най-често употребил една онлайн-услуга, основана особено за звезди и в която вземат участие единствено такива. Тя била основана, с цел да разрешава на известните имена да се забиват за малко и надалеч от светлината на прожекторите. Участието в нея ставало единствено след особено утвърждение на комисия.

И водачът от Формула 1 предпочитал такива флиртове, вместо да търси същинската обич, която по думите му "вече бил изгубил ". Според вестник "Сън " обаче, той се надявал за в бъдеще да откри сериозна връзка.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР