Люис Хамилтън е напът да спечели за шести път световната

...
Люис Хамилтън е напът да спечели за шести път световната
Коментари Харесай

Хамилтън ще се бори за намаляване лошото влияние на Формула 1 върху природата

Люис Хамилтън е напът да завоюва за шести път международната купа във Формула 1, като това може да се случи още в идния уикенд за Гран при на Мексико. Британецът обаче притегли вниманието не с идващото съревнование на " Ерманос Родригес ", а с мненията си за околната измежду.

Според водача на " Мерцедес " нездравословното въздействие, което спортът има върху природата, е огромно и той ще се опита да промени това. Още през предходната седмица Хамилтън направи мнения в обществените мрежи, само че бързо ги смъкна поради последвали рецензии.

" Твърдо имам вяра в нещата, които споделям. Наистина нездравословните излъчвания, които ние носим по цялото земно кълбо, пътувайки, са доста. Много повече, съпоставено с човек, който стои в своя дом или живее в един град ", сподели Хамилтън преди Гран при на Мексико.

" Ние не би трябвало да се опасяваме да приказваме за позитивна смяна. "

В обществените мрежи той разгласи, че " светът е комплициран ", след което прикани хората да последват образеца му и да се откажат да ядат скотски артикули, с цел да оказват помощ на природата. Тези мнения срещнаха вълна от рецензии, като отрицателно реагира и някогашният съотборник на Хамилтън Фернандо Алонсо.

В Мексико Хамилтън заяви какви цели си е сложил през годината, с които да ограничи нездравословното си въздействие върху околната измежду. Британецът заяви, че ще се опита до края на годината да не изхвърля никакви нездравословни излъчвания в природата, и добави, че е забранил на всички в офиса му и в дома му да купуват пластмаса. Пилотът сподели още, че е продал своя частен аероплан и се стреми да пътува по-малко, а също по този начин употребява и електрически автомобил.

" Опитвам се да предизвиквам всеки към себе си в същото, в това число и хората в екипа на " Мерцедес ", добави петкратният международен първенец.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР