Люис Хамилтън е набеден да прекрати кариерата си в Мерцедес

...
Люис Хамилтън е набеден да прекрати кариерата си в Мерцедес
Коментари Харесай

Ролята на Люис Хамилтън в следващия пилот на Мерцедес с Ферари „неубедена“ от Чарлз Льоклер

Люис Хамилтън е наклеветен да приключи кариерата си в Мерцедес с победа в надпреварата, до момента в който Сребърните стрели са изправени пред определяща година в търсенето на нов водач.

Британецът разгласи, че ще напусне Сребърните стрели след повече от десетилетие, с цел да направи замайващ трансфер към Ferrari. Шест от седемте му международни трофеи са извоювани с немския тим, който го притегли от Макларън през 2012 година, преди да продължи да господства в спорта.

Докато е в Mercedes, Хамилтън завоюва 82 надпревари - добавяйки към 21-те той завоюва в Макларън. Той не е вкусвал победа, откогато взе карирания байрак в Саудитска Арабия през 2021 година, когато Мерцедес падна в класацията. Саймън Лейзенби от Sky Sports има вяра, че ще забележим баснословен завършек на историята му с тима и поддържа Хамилтън да завоюва още една победа в надпреварата този сезон.

Той сподели пред Mirror Sport: „ Всъщност (мисля, че той ще завоюва състезание), мисля, че това ще бъде прекрасен дребен завършек на времето му там и ще бъде п...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР