Люис Хамилтън бе най-бърз и във втората свободна тренировка за

...
Люис Хамилтън бе най-бърз и във втората свободна тренировка за
Коментари Харесай

Хамилтън и Ботас над всички във втората тренировка в Австрия

Люис Хамилтън бе най-бърз и във втората свободна подготовка за Гран при на Австрия. Той се класира отново пред съотборника си в Мерцедес Валтери Ботас. Трети и четвърти се подредиха Серхио Перес (Рейсинг Пойнт) и Себастиан Фетел (Ферари).

Температурата на въздуха се бе повишила малко – до 20 градуса, тази на асфалта малко повече – 29 градуса. Ромен Грожан излезе незабавно след светване на зеления семафор. Той загуби съвсем цялата първа подготовка поради проблем със спирачките. Първото време в таблицата бе на Карлос Сайнц – 1:06.886 мин, като то бе бързо усъвършенствано от Кими Райконен и Ланс Строл.

Сезонът във Формула 1 трябваше да започва в средата на март в Австралия, само че световната пандемия докара до отсрочване или отменяне на първите 10 надпревари от календара.

Новата стратегия на стартовете стартира с два старта в Австрия (в неделя и на 12 юли), а седмица по-късно е Гран При на Унгария. Всички надпревари се организират без аудитория и при съблюдаване на строги санитарни правила.

Second Free Practice session completed, here are the results for this @F1 2020 Austrian GP FP2 #F1 #AustrianGP
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР