Людмила от Ергенът бе безспорно едно от най-мразените и критикувани

...
Людмила от Ергенът бе безспорно едно от най-мразените и критикувани
Коментари Харесай

"Аз съм с добра душа, но с тази уста...": Какво се случва с мразената Людмила от "Ергенът"

Людмила от " Ергенът " бе несъмнено едно от най-мразените и подложени на критика девойки в нета. Мацката търсеше любовта в шоуто, както и малко популярност, само че се срещна с вълна от отрицателни мнения и мемета, осмиващи държанието ѝ в риалити предаването.

Виж още: Мразят я в София? Гери-Никол без нито едно присъединяване в столицата, заработва в провинцията

Людмила обаче потвърди и пред нашата камера, че не се впечатлява от хейтърските мнения по собствен адрес. Признаваме ѝ, че умее да дава отговор затапващо и постоянно е подготвена да се отбрани от нападките. " Аз съм с добра душа, само че с тази уста... ", неотдавна Люси показа тези думи на стори в Instagram, а те я разказват доста тъкмо.

Днес обаче Люси е много надалеч от известността, която имаше. Не е ясно и дали най-накрая е разкрила любовта на живота си, тъй като не споделя безусловно нищо, което даже да загатва, че има мъж в живота си. Напълно допустимо е мацката да е доста потайна и да пази тези моменти единствено за себе си и околните хора към нея.

Виж още: И Фики се поддаде! Направи си нов нос и нови вежди, мъчно ще го познаете

Иначе мацката продължава да си развива марката с облекла и аксесоари. Пътешества, само че най-вече из страната и поддържа връзка с някои от девойките от шоуто. Най-близка е с Благовесат Бонбонова, която пък в този момент е на екзотична почивка с Венетка от Дупница. Люси също по този начин постоянно популяризира артикули на разнообразни марки, а това значи, че и нейната инфлуенсърска кариера се развива добре.

Виж още: Кръв, пот и уроци по виолончело: Ето по какъв начин Джена Ортега се приготвя за ролята на Уенсдей Адамс! 

 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР