Людмила Костадинова отврати зрителите с брутални зъби! Най-злобната участничка в „Ергенът“

...
Людмила Костадинова отврати зрителите с брутални зъби!
Най-злобната участничка в „Ергенът“
Коментари Харесай

Ергенът бяга с 200! Истински вампир го преследва

Людмила Костадинова отврати феновете с брутални зъби!
Най-злобната участничка в „Ергенът“ наподобява на върколак. Зрителите са безапелационни, че Людмила Костадинова, която непрекъснато злослови по адрес на другите, има напряко плашещи зъби.



Facebook е залят от подигравателни фотоси на зъбите на Люси. Хората намерено й се подиграват и я осмиват, че желае не да прави секс с Виктор, а безусловно да го схруска.

Снощи бе излъчена сантименталната среща на Людмила с Виктор. Двамата бяха седнали на масата, разговаряха и похапваха, когато 29-годишната софиянка се усмихна необятно и тогава лъснаха плашещи зъби. Ергенът несъмнено може да се тормози, че тя може да го захапе за врата по време на половия им акт.

Виктор се изкара доста полов и че сексът е най-важното за него в една връзка. Люси искрено излъга, че и при нея е по този начин. Онази Люси, която се възущаваше на свалените гащи на Благовеста, а в това време сексът бил най-важното за нея.

Людмила, която работи като онлайн търговец, е първата, която се целува с Виктор в предването. Срещата им обаче не мина доста добре и общо взето не се видя огромна химия посред им.

Освен с големите си и остри зъби, Людмила отврати феновете и с мазната си кожа на лицето, която е цялостна с пъпки и бенки, които тя пробва да скрие с грим.

Ужас за феновете

Вампир ли е Люси?
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР