Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от

...
Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от
Коментари Харесай

Майката на отвлеченото момиченце от Добрич с призив към родителите ВИДЕО

Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от центъра на Добрич и блудства с него.

Майката на отвлеченото и насилено момиче от Добрич прикани: Родители, пазете децата си!

" Искам да се върне смъртното наказване, с цел да си получи този изрод заслуженото, откакто е докосвал дребни деца, които са толкоз чисти, които нямат виновност за нищо, декларира Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което мъж отвлече от центъра на Добрич и блудства с него ", съобщи Про Нюз Добрич.

„ Благодаря на всички, които ме поддържат!...Вярвам, че рано или късно ще има отмъщение за това, което се случи с моето детенце “, това сподели Людмила Исмаилова, майка на 8-годишното момиченце, което 40-годишен отвлече и блудства с него.

Жената ни потърси, с цел да направи изказване, с което да опровергае някои изказвания, които се популяризират, както и да насочи зов към всички родители.

Ето какво показа майката:

Скоро ще разтварям личен бизнес и в това, което се твърди, че децата ми са просили, няма нищо правилно. Децата ми имат ястие, имат си татко, както и майка. И двамата работим, и двамата ги устояваме. По-нататък ще оповестя с какво ще се занимава компанията ми, само че сигурно и отсега нататък тези деца ще бъдат подсигурени. А, който популяризира погрешни данни и дава лъжлива информация пред хората, рано или късно ще си понесе следствията. Моите деца в никакъв случай не са просили, нито левче, нито два. Те постоянно са имали в себе си пари. Никога не са били лишавани от нищо.

Децата ми са живи и здрави, само че желая този изрод рано или късно Господ да го накаже и да гори в пъкъла. Да си получи най-тежката мярка. Тази присъда му е доста дребна. Защото има присъди, при които, при положително държание ги пускат. И този може да направи същото и с други дечица. Хора, отворете си очите и ушите, че педофилите се разхождат. Пазете децата си от психопати! Защото никой не може да ни подсигурява сигурността. Дори нашето правораздаване не може да ни подсигурява сигурността. Защото при положително държание, ги пускат на независимост. И откакто те ги пускат на независимост, те вършат същите извергски неща.

Много ви апелирам, обърнете внимание! Тези сълзи могат да бъдат освен мои, може да бъдат и на още доста хора. Защото този човек несъмнено не го прави за първи път, кой знае какъв брой пъти още е посягал на дребни деца. И това или е било замълчавано, или е било прекратявано. Защото имам информация, която сега нямам по какъв начин да кажа цялата, само че този човек е прочут на доста хора. Защото не веднъж се е осъществявано такова действие по отношение на такива дребни дечица. Много ви апелирам, бъдете по-предпазливи, както и аз ще бъда отсега нататък. От такива хора нашите дечица би трябвало да ги опазим, тъй като те имат психологични отклонения. Може бащата да е протегнал ръка преди време на този човек, може и братът да е протегнал ръка, и той да се е трансформирал в педофил. Много апелирам всички родители да бъдем по-предпазливи и от тук нататък дечицата ни да бъдат компактно до нас. Така ще направя и аз в този случай. Много ме боли душата и сърцето, че той е докоснал детето ми. Но, рано или късно, ще се срещнем очи в очи. Ако не в този момент, в миналото.

Благодаря на всички, които ме поддържат! Защото моите дечица в никакъв случай не са излизали без контрол, както е казано и както е писано. Винаги децата ми са били с контрол. Това, което е станало, демонстрира, че те са били следени. То не е от в този момент. Не е станало за един ден. Следени са от много време. Благодаря доста за това, че доста хора са срещу тези изверги, за това, че желаят да се върнат смъртните присъди! Аз също желая да се върне смъртната присъда, с цел да получи този изрод обесване или разстрелване, тъй като е докосвал дребни деца, които са чисти, които нямат виновност за нищо. Нека всички да си отворят очите и ушите и в никакъв случай техните деца да не страдат! Никога. Това, което аз претърпявам и съм претърпяла, в никакъв случай да не се случва на вашите дечица. Моето детенце е пищяло за помощ, само че къде е била тази помощ? Затова ние родителите би трябвало да пазим децата си, по един или различен метод. Не единствено да разчитаме на нашия закон. Защото законът 50% ще ни опази, само че останалите 50% не може да подсигурява нашата сигурност – на нас и на нашите деца. В случая ние сами би трябвало да вземем ограниченията да пазим дечицата си. Защото нищо не е по-важно от нашите дребни, почтени чеда.

Благодаря на всички!

Бъдете живи и здрави и пазете децата си!

От 3 години 40-годишния Страхил Ангелов, който на 3 август отвлече 8-годишно момиченце от центъра на Добрич и блудства с него, работи в кравефермата в село Плачи дол. Именно там той е бил арестуван ден по-късно, откакто проверяващите са разкрили закононарушението.

Като добър служащ, без прегрешения го дефинира Костадин Костадинов, притежател на кравефермата, в която мъжът работел. Категоричен е, че няма психологични проблеми. Преди години отишъл да се труди в Англия, само че се върнал.

За детето в стаичката, в която живеел Страхил, шефът му схванал на идната заран, когато комшия отишъл при него. “Комшията ме извика. Каза, че някаква жена плаче. Когато отидох видях, че е дете, и незабавно го накарах да отвори. Детето не беше вързано, беше на прозореца. Плачеше: „ Искам при мама и при сестричките си “.

Когато шефът го попитал мъжа какво е това дете, което плаче, той излъгал, че е огромното дете на приятелката му, което е от различен татко. Майката била отишла да води дребните на детска градина и щяла да се върне да го вземе.



Приятелката на Страхил доста пъти била идвала при него във фермата. Наричал я Мима, имала две момиченца. Но това дете Костадинов не бил виждал.

„ Веднага го накарах да вземе детето и да го закараме в Добрич. Казах му да се обади на приятелката си да идва да го взема “, споделя той.

Преди да тръгнат дал закуска на момиченцето – баница и боза, от закуските, които всяка заран купува за служащите. В колата, до момента в който пътували към Добрич, детето било умерено.

„ Страхил сподели да ги оставя до „ Стара къща “, майката трябвало да вземе детето от поликлиниката “, описа Костадинов.

Вечерта, когато в кравефермата пристигнали служителите на реда да арестуват Страхил, той схванал, че детето е станало жертва на похищение и блудничество.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР