Людмил Хаджисотиров-Удо, който изведе Рилски спортист до бронзовите медали в

...
Людмил Хаджисотиров-Удо, който изведе Рилски спортист до бронзовите медали в
Коментари Харесай

Людмил Хаджисотиров: Докарват едни примати, които не знаят дали са на баскетбол или на волейбол

Людмил Хаджисотиров-Удо, който изведе Рилски състезател до бронзовите медали в мъжкото баскетболно състезание и до продобиване на Купата на България, приказва пред Българска национална телевизия за миналия сезон, както и за финалната серия сред Балкан и Левски Лукойл:

 Константин Папазов: Бяхме по-добри, успеха ни е заслужена
Папазов: Бяхме по-добри, успеха ни е заслужена

" Благодаря за коректността на публиката на Ботевград "

" Изисква се обучение, опит, разсъдък, с цел да ръководиш подобен клуб по верния метод. Има огромно разминаване сред бюджет и мениджмънт в Левски Лукойл, което се вижда от всички.

Оказва се, че след 5 месеца този тим няма аудитория. Оттам се докарват едни примати, които не знаят дали са на баскетбол или на волейбол. Изключително грозна сцена, " съобщи Хаджисотиров.

" Провокацията и изгонването на Христо Захариев предрешиха и серията. В главата ми не го побира по какъв начин може да се изкарва бесилка, когато има тъмнокожи играчи, когато името ти е асоциирано с Васил Левски, който е обесен.

Левски игра по-добре в третия мач и справедливо завоюва, само че Балкан е като ампутиран без Христо Захариев. Всички, които се занимаваме с баскетбол, поставяме старания да привличаме хората, децата, а с това става тъкмо противоположното ", добави Удо.

Спечелването на една купа и купа не може да е с цената на всичко. Трябва да има морал и държание, даже с цената да загубиш.

Направихме много мощен сезон, може би най-хубавия си, със златен орден от купата и два бронзови. Имахме травми в решителната врътка от шампионата и ни костваха 1-2 място в постоянния сезон. Но мисля, че играхме почтено, направихме мощни плейофи, " приключи младият ментор.

 Небойша Видич: Левски Лукойл беше по-добрият тим през днешния ден
Небойша Видич: Левски Лукойл беше по-добрият тим през днешния ден

" Жалко за всичи хора, които пристигнаха и сътвориха отлична атмосфера "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР