Людмил Аяров, мъжът, който е заподозрян в убийството на съпругата

...
Людмил Аяров, мъжът, който е заподозрян в убийството на съпругата
Коментари Харесай

Людмил се самоубил веднага след зверското убийство на съпругата си. Дъщеря им случайно се разхождала в района

Людмил Аяров, мъжът, който е обвинен в убийството на брачната половинка си Камелия, се е самоубил съвсем незабавно след зреврското действие. Това разкриха преди малко от прокуратурата в Ботевград.

``
реклама

Престъплението е станало към 17,30 ч., а той се самозастрелял с ловна пушка към 30 минути по-късно в жилището си. Тялото му е намерено сред среднощ и 2 ч.

От прокуратурата разкриха още, че дъщерята на фамилията се е разхождала инцидентно в региона и по този начин се е натъкнала на страшната панорама - по какъв начин майка й лежи на тротоара край шивашкото ателие. На мястото към този момент е имало полицейски патрули, като чиновник незабавно е извел детето от мястото. На по-късен стадий е предадено на родственици.

От прокуратурата нямат данни фамилията да е било в развой на бракоразвод.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  1  0 Sand (преди 3 минути) Рейтинг: 6167 | Одобрение: 2692 Ей знаех си,че след първата публикация ще ни обяснят незабавно за килъра вдруга публикация! След малко ще има публикация и за децата, 100 %! Трябва да се повтаря,потретва. Напиши коментарИме:Коментар: <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР