Любящите хора живеят в свят, пълен с обич. Враждебните хора

...
Любящите хора живеят в свят, пълен с обич. Враждебните хора
Коментари Харесай

Любовно предсказание за всяка зодия през МАЙ

„ Любящите хора живеят в свят, цялостен с любов. Враждебните хора - в свят, цялостен с ненавист. Същия свят. ”
- Уейн Дайер
Разберете какъв брой обич са отредили звездите за всяка от зодиите през месец МАЙ. Ето ги и техните предсказания:
Овен
Овните ще се усещат влюбени в себе си и в живота си през месец май. Те няма да изпитват мощна нужда да имат човек до себе си. Това, от което ще се нуждаят, ще е време, в което да разсъждават над живота. Отдавна са престанали да усещат пеперуди в стомаха си, само че през май нещата радикално ще се трансформират.

Телец
Телците ще се усещат щастливи в любовта през месец май. Те ще получават вниманието и любовта на половинките си. Ще се усещат ценени и това за тях е изцяло задоволително, с цел да живеят пълноценно.
Близнаци
Близнаците няма да са изключително удовлетворени през топлия месец. Те ще имат доста забележки към протичащото се в любовта в своя живот. Няма да се усещат радостни от постъпките на половинките си. Дори стартират да мислят за промяна на колегата си.

Рак
Раците ще са самостоятелни в любовта през новия месец. Много евентуално е да съумеят да срещнат огромната си обич и да я познаят още от първия момент. Те ще изпитат нужда да се грижат за някой и да го закрилят.
 ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 26-30 април ЛЮБОВЕН хороскоп за тази седмица, 26-30 април
Овен Ще се чувствате комплицирани през новата седмица. Не знаете какво да предприемете, с цел да угодите на половинката. Сякаш всичките ви ус...
Лъв
Лъвовете е допустимо да чуят нещо доста красиво, обвързвано с любовта. Не е изключено да получат предложение за брак или самите те да създадат такова. Възможно е даже да изпаднат в обстановка, в която би трябвало да избират.
Дева
Месецът на Девите ще бъде извънредно сантиментален. Предстоят им страхотни прекарвания, които ще бъдат споделени с най-любимите хора. Ще се усещат обичани и закриляни. Ще получат изненади, които същински ще допрян сърцата им.

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР