Любовта за повечето зодии през тази седмица ще е хармонична

...
Любовта за повечето зодии през тази седмица ще е хармонична
Коментари Харесай

Любовен хороскоп за 20 – 26 август 2018

Любовта за множеството зодии през тази седмица ще е хармонична и слънчева. Някои зодиакални знаци ще би трябвало да се борят с сложни избори, да взимат решения и да подобрят връзката си.

Овен

Най-голямата ви битка през тази седмица, обвързвана с любовта, е дали да отговорите на възприятията на ваш сътрудник или не. Работните и любовните взаимоотношения са сложни и нормално не напълно възможни, изключително в случай че работите в един екип. Във вашия случай обаче казусът ще сте вие. Освободете се от скрупулите си и се отдайте на възприятията си. Те ще ви оказват помощ да разберете дали изборът ви е верен.

Телец

Време е за взимане на решения. Телци, евентуално ще ви се отдаде опция за помиряване с колегата, в случай че сте имали известни проблеми и разтърсвания във връзката. Въпреки това, през тази седмица сърцето и тялото ви ще са комплицирани, само че мозъкът ви ще успее да ви даде решение макар настъпилия прочувствен безпорядък. Това е идеална опция за инспектиране на проблемите и търсене на верните решения.

Ако сте необвързани сега, има възможност на хоризонта да се появи остарял ухажор, към който да изпитате нови усеща. Ще имате варианти.

Близнаци

Венера, планетата на любовта, дава отговор за запознанствата и удоволствията през тази седмица. Това ще бъде извънредно благотворно за Близнаците, изключително за необвързаните. Седмицата ще е сладка за тях и изпълнена с провокации.

Обвързаните Близнаци пък могат да се окажат извънредно ревностни и да се отнасят с половинките си повелителен, като че ли ги имат. Избягвайте параноичното съмнение, с цел да не разклатите връзките си.

Рак

Тази седмица ще имате нова вероятност, що се отнася до любовта. Вашият разсъдък ще бъде подтикван от колегата ви и ще имате доста забавни диалози на дълбоки тематики като брак, семейство, визия за живота и бъдещето. Те ще имат същински огромно значение за връзката ви.

Единственото безпокойствие, което ще имате, са вътрешни проблеми, които сте оставили неизгладени във времето. Възможно е да се върнат остарели болки.

Лъв

За Лъвовете това е седмица на просветлението. Те ще получат отговори на търсени въпроси. Може даже да пристигна време за слагане на край. Всичко зависи от вас.

Ако имате връзка, сътрудникът ви може да има някои щастливи вести, които да показа с вас, свързани с финанси или общото ви бъдеще. В неделя ще се разкрие вашата най-интимна природа, което допуска дълбока прочувствена, физическа и психическа връзка с колегата ви.

Дева

Слънцето навлиза в знака на Девата през тази седмица, осветявайки пътя ви към най-хубавото. Поради тази причина вие ще светите с доста мощна притегателна светлина през тази седмица. Околните ще са погълнати от вас и в случай че сте необвързани, вероятността да привлечете любовта на своя страна е много огромна.

Ако сте във връзка, пълнолунието в неделя ще ви помогне за надълбоко свързване на прочувствено равнище с колегата ви.

Везни

За Везните има огромна възможност тази седмица да влязат в несъгласие с колегата си, даже да са в прорез с неговите възгледи и планове. В даден миг може да се усетите, че даже употребявате манипулативни техники, с цел да го накарате да бъде на едно мнение с вас и да работи по метод, който вие желаете. Това може да усложни още повече връзките ви в този интервал.

Скорпион

Пълнолунието в неделя ще е във вашия сантиментален бранш и ще задоволи изцяло любовния ви живот. Отношенията ви с колегата ще са приказно сладки и безоблачни. Ще се чувствате хармонично омагьосани от любовта на вашия специфичен човек.

Пълната Луна обаче от време на време служи за осветление на някои тъмни скрити черти. Има възможност да се разочаровате от обичан човек в петък или събота. Ако сте въвлечени в нездравословни взаимоотношения, тогава ще ви стане ясно какво тъкмо се случва.

Стрелец

Любовният ви живот търпи солиден безреден преход през тази седмица. Марс ще е държател на сантименталния ви бранш. Това значи, че в този интервал той ще е неподвижен. Затова при тези условия е евентуално да ви се случва постоянно да избухвате в гневни прояви, да вършиме неверни стъпки в любовта или да действате по погрешен метод. Каквото и да се случи, пробвайте да не се поддавате на този безпорядък, тъй като ще отмине, само че в случай че не внимавате с дейностите си, те могат да оставят неприятни последствия.

Козирог

Най-големият ви проблем през тази седмица може да се окаже фактът, че се срещате с някого, който не желаете да запознавате с приятелите и околните си. Звучи извънредно, само че може и да е истина, без да си давате сметка. През тази седмица ще го осъзнаете и това ще ви нарани, защото Козирозите са персони, които обичат да се гордеят с колегата до себе си.

Ако се срещате с някого, който не има никакви упоритости, не преследва цели и не се въодушевява от нищо, може дори да се запитате какво вършиме с този човек въобще.

Водолей

Любовният ви живот ще процъфтява през тази седмица. Ако не сте обвързани може да извършите същински пробив с откриването на подобаващ сътрудник. Шеметността на събитията ще ви разколебае дали сте на прав път. Бъдете търпеливи и намалете оборотите.

Обвързаните Водолеи ще се радват на мира и естетика.

Риби

През тази седмица може да се чувствате по този начин, като че ли връзката ви няма никакво значение. За сметка на това ще сте погълнати от работа и задължения. Има огромна възможност да не усетите, че сътрудникът ви има потребност от поддръжка и връзка. Ще сте съсредоточени върху работата си за сметка на връзката си. Въпреки тази какофония, ще се чувствате обичани.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР