Любовта влиза в живота на всеки от нас и го

...
Любовта влиза в живота на всеки от нас и го
Коментари Харесай

Признаци, че Вселената скоро ще ви изпрати любов

Любовта влиза в живота на всеки от нас и го трансформира коренно. Случва се, че откакто човек премине през неприятна връзка или унищожителен бракоразвод, да загуби религия в щастието. 

Фокусирането върху отрицателни мисли, що се отнася до любовта и връзките, обаче, ни държи в застой.

Ето някои ясни признаци, че Вселената изпраща знаци, че скоро в живота ви ще пристигна същинската обич.

Срещате еднакъв човек непрекъснато

Блъскате се в еднакъв човек от самото начало на най-случайните места. Висшите сили ви насочват към него, с цел да научите нещо един от различен. Или може би това в действителност е вашата орис?

Най-сетне сте се отказали от предишното

Когато сте подготвени да срещнете ориста си, това е предизвестено от огромна вътрешна смяна. Всички някогашни сантиментални връзки са останали надалеч в предишното и към този момент нямат никакъв резултат върху сегашното ви.

Ясно осъзнавате грешките, които сте позволили по-рано. Поучили сте се от опита.

Духовен напредък

Не можете да получите обич, в случай че не сте подготвени и да дадете такава. Не можете да дадете обич, в случай че ненавиждате себе си. Всичко е взаимосвързано.

Поговорката „ нищо не може да се излее от празна чаша “ е доста вярна. Когато работите върху себе си, ставате по-добри, тогава и любовта на живота ви ще се появи напълно ненадейно даже.

Когато и двамата с вашата сродна душа сте подготвени, невидимите сили на Вселената ще ви отведат по пътя към обединяването.

Вселената е Космос

И в случай че се обърнете към нея с позитивни мисли, тя ще ви отговори със същото. Законът за привличането употребява силата на мозъка, с цел да сбъдне фантазиите ви.

Ето няколко съвета по какъв начин да измененията своя витален път.

За да получите удостоверение, че сте на прав път, настройте се да усетите интуицията си.

Попитайте: „ На прав път ли съм? “

Обърнете внимание на възприятията и чувствата, които пораждат в тялото ви. Например, в случай че тялото ви реагира с възприятие на тежест, това е знак, че би трябвало да измененията нещо. Ако тялото ви се усеща леко и ликуващо, това евентуално е знак, че се справяте добре.

Прекарвайте време сами и самоанализ. Помислете какво би трябвало да се промени. Можете да запишете мислите и възприятията си в дневник.

Медитирайте, с цел да изчистите мозъка си

Ако чувствате, че получавате предупредителни знаци от Вселената, бъдете дейни и бдителни, а не се поддавайте на суматоха и обезсърчение. Връщането в кондиция постоянно изисква минимални старания.

В други обстановки би трябвало деликатно да преразгледате избора или желанията си.

Във всеки случай постоянно можете да измененията посоката.

И най-после, не забравяйте, че вие ​​и Вселената сте едно цяло.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР