Любовта се вижда ясно в очите на Хари и Меган

...
Любовта се вижда ясно в очите на Хари и Меган
Коментари Харесай

Меган е бременна с близнаци

Любовта се вижда ясно в очите на Хари и Меган и надали някой може оспори този факт. Още преди да се врекат във безконечна честност, двамата разкриха, че с неспокойствие чакат деня, в който ще станат семейство и че повече от всичко биха желали скоро да снабдят с наследници. Очевидно и тогава те са работели по въпроса, а през днешния ден Меган към този момент е бременна с близнаци.

Или най-малко по този начин настояват някои английски издания.

Поводът, провокирал разпространяването на новината е корицата на сп. " ОК! ", която гласи: " Дворецът удостовери: Меган е бременна с близнаци, чака момче и момиче! "

Но в действителност информацията не е доказана публично и нито представителят на двореца Кенсингтън, нито Хари, или Меган са давали обществено изказване. Според неназовани източници щастливите влюбени научили новината на медения си месец и бързо споделили на Кейт и Уилям.

Въпреки че пристрастеността сред Меган и Хари е мощна, и двамата били сюрпризирани, че опитите им за забременяване са дали плод толкоз скоро. Макар че до през вчерашния ден Маркъл се занимаваше главно с актьорство, сега тя е изтънчена дама от кралското семейство, която към този момент е настроена да бъде майка и постоянно приказва с Кейт за всичко, което й следва.

Според няколко западни издания херцогинята на Съсекс и принцът към този момент са съобщили радостната новина на околните си и е въпрос на време (по-точно три месеца) тя да бъде доказана! /woman.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР