Любовта понякога ни подминава и се чудим докога ли няма

...
Любовта понякога ни подминава и се чудим докога ли няма
Коментари Харесай

5 лесни метода за привличане на любов в живота ви

Любовта от време на време ни подминава и се чудим докога ли няма да имаме шанс и какъв брой още ще би трябвало да чакаме, с цел да се появи верният за нас човек. Има няколко метода, с които можем да притеглим обич в живота си и те да проработят. Ето кои са:
1. Излезте от черупката си – свитите и затворени хора мъчно притеглят обич, тъй като като че ли се пробват да затворят всички отвън личния си свят. Изглеждат даже леко недостъпни, което ги прави сложни за „ разкриване “ и обичане. Дайте воля на самочувствието си и се научете да цените себе си качествата, които имате.
 Ето това са значимите години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1) Ето това са значимите години в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 1)
В живота на всеки човек има интервали, които са по-силни от други и години, в които всичко се пренарежда и стартира да придобива друг...
2. Не се съмнявайте в себе си – най-голямата неточност, която можете да извършите, до момента в който чакате любовта да се появи в живота ви, е да си мислите, че самите вие я отблъсквате. Също по този начин няма нищо изключително нито в характера ви, нито във външния ви тип. Вие сте прелестни! Просто любовта идва в тъкмо избран миг и ние би трябвало да я изчакаме без да се съмняваме в себе си.
3. Показвайте повече от себе си – какви ползи имате, каква музика слушате, завързвайте повече диалози и „ представете “ себе си пред света. Някой ще се припознае в някое ваше обичано занятие или занимание, във ваша фантазия или цел, с което ще имате обща тематика за диалог и точка на секване.
4. Забравете за предишното – дано минали случки и несполуки в любовта не ви въздействат. Всичко в предишното си остава там и би трябвало самоуверено да гледате напред и да очаквате нов шанс в любовта. Не се опасявайте, че предишните неточности ще се повторят в живота ви, всеки човек, с който имате връзка е изцяло друг и нищо неприятно няма да се повтори. Вярвайте в това!
5. Мислете положително – казвайте си на глас какво желаете от живота и любовта. Насочете мислите си в положителна тенденция и дайте воля на оптимизма в душата ви. Позитивните мисли притеглят положителни събития, а силата им от време на време е в действителност голяма. Бъдете хора, които имат вяра и мечтаят самоуверено и това, което желаете, ще ви се случи.
 31 късметчета съгласно датата ти на раждане 31 късметчета съгласно датата ти на раждане
Датата, на която сме родени, е специфична и в никакъв случай не е инцидентна. Носи заряд за самите нас, за характера ни и това какъв шанс ни се па...
 

Още от ЛЮБОПИТНО:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР